Saturday, 3 March 2012

Lite färg

Ja lite färg kan ju pigga upp det mesta och göra gammalt till nytt. Har idag grundmålat en minibyrå med fyra lådor och några tidningsställ, vissa helt nya och andra gamla som varit laserade i grönt. 
 Minibyrån ska Emily få i sitt rum för att hålla reda på småprylar som lätt bara blir liggande eller försvinner i den allmänna röran. Jobbar nu på att få hennes rum lite mer organiserat så att hon hittar och vet vart alla grejer ligger.
Jag höll till inne i tvättstugan idag då regnet forsatte ösa ner hela dagen och nu även inpå kvällen. Ända dagen det varit uppehåll var i fredags. Det svämmar över lite här och var runtomkring oss just nu (ja inte direkt där vi bor men områden både nära och längre bort) och inte ser det ut att lätta de närmaste dagarna. Inte bara regnet har hållit mig borta från att ordna med saker och skriva om dem. Datorn har dessutom varit hos "doktorn" i några dagar för en genomgång. Vi har lidit av "blue screen" med vita meddelanden. Domen var lindrig och endast två RAM (pinnar???) behöver bytas ut. Snälla fråga mig inte vad det betyder. Så nu har jag kopplat ihop allt igen och trasslat ut alla sladdar så fint och någon gång i nästa vecka ska hårdisken åter in till dokton för att få sitt RAM insatt. Denna gång tänker jag tejpa fast alla sladdar på skrivbordet i rätt ordning så jag inte behöver sortera om dem.
Så här ser det halvfärdiga resultatet ut där det står och torkar. Imorgon ska jag måla klart och då visar jag hela slutprodukten och vilken mer färg det blev.

Jag önskar er alla en skön helg!

Segla lugnt!

3 comments:

fianathome said...

Det där tekniska överlåter jag också till de som är skickade till det. Allt sånt ska bara funka :O
Lycka till med penseln //kram Fia

Pia said...

Oijs, så det blir snyggt!!!!! Så otroligt fin service angående soffan!
Mitt bloggande ligger "på bordet" för tillfället, för får inte kontakt med internet. Skriver på dotterns maksin...

Önskar dig en sköön och varm (lagom) helg!

Kraaamar!!!
-Pia-

A House With A View said...

Ja men det där kommer ju bli superbra!!!! Perfekt att få ordning på grejerna med praktisk förvaring som också är snygg!!!!

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...