Friday, 30 March 2012

Fyndat

Tänk vad glad man blir när man hittar något man gillar och dessutom till halva priset. Härom veckan när jag var iväg på en shopingrunda så var jag in i en affär som påminner lite om Indiska men däremot inte alls deras priser. Men affären är kul att titta i och denna dag hade de 50% på allt i affären. De hade jättesöta skrin som jag föll för och tänkte att dem kan jag ha något i och det passar i mitt arbetsrum.


 Så jag slog till och köpte mig ett för c:a 60 kr.


Ramen hittade jag i en helt annan affär (samma som vår soffa är köpt i). Det är inte samma mönster men det är samma stil och färg så självklart var den också tvungen att följa med mig hem. Även denna var det 50% på och den kostade mig runt 60 kr. Har ännu inte satt något kort i ramen eller lagt något i lådan men det kommer snart. Kanske knappar i lådan eller trådrullar? Vi får se.

Ha en härlig fredag!

5 comments:

Jenny said...

Så fina fynd! Jag gillar den där "färgen" lite åt det grå hållet, som min nya ljuslykta! Gillar även träsaker med snidat mönster, som mina loppisfyndade fat =)
Min lampa är absolut från IKEA! Love it!
Ha det gott, kram Jenny

Zinnia said...

Snygga fynd du gjort. Snyggt med snidade detaljer och mönster. jag önskar dig en skön helg! Zinnia

Pia said...

Ett verkligt FYND! Tycker om färgen på sakerna och att det är i trä!

Jahap. Karln ropar nere från köket, att maten är klar! Mums!

Kraam!
-Pia-

fianathome said...

Snyggt! Ser ut som de är väldigt lena att ta i. Jag gillar när det ser lite shabby ut.
Finns det mycket sådana butiker downunder?
Kram och ha en mysig kväll ( för här är det ju morgon )//Fia

A House With A View said...

Vilken fin ram och skrin!!! Kul att hitta så fina ting till fyndpriser! Helt lovely!!! Och håller med, det andas mycket Indiska över dem:) Gillar allt som finns i den butiken, besöker den rätt ofta på stan.

Men du vad himla fin lekstugan blev (kikade längre ner bland inläggen). Det blev kanonfint med rött!!! Gissar att barnen är helnöjda:)

Ha det bäst!

Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...