Monday, 5 March 2012

Ett slott till salu!

För ungefär ett år sedan bloggade jag om detta hus (slott) i samband med att vi åkte runt och tittade på hus och deras fasader. Huset är ett privathus i grannstaden 20 minuter härifrån, och ligger mitt i ett vanligt bostadsområde. Visst är de flesta husen nybyggda och moderna men de är trots allt ganska vanliga (som mitt). Bilden är tagen från en lekpark som de har som granne så det är inte slottsherrens marker man ser.Runt huset är ett vanligt plankstaket, precis som alla tomter har runtom i Australien . Framsidan är dock annorlunda. 
Häromdagen upptäckte vi att huset var till salu och därmed så fanns det tillgång till bilder som visar hur det ser ut där inne på "slottet". Så varför inte dela med mig tänkte jag. Kan inte påstå att det är min stil eller smak men att det är stiligt får jag väll hålla med om och att inredningen är väl genomtänkt helt igenom gillar jag. Så varsågoda att titta in till "min granne" och se hur de bor på slottet här i Australien.Lägg märke till lejonstatyn till höger i bild!


Bilder härifrån
Så där ja visst var det häftigt eller hur? Ja man blir ju lite nyfiken på vem som bor här måste jag ju tillstå. Att man kan hitta sådana här hus i de finare innerförorterna till Melbourne men här ute på landet? Undrar om de hittar någon köpare? Vill du läsa mer om vad huset innehåller hittar du det här. Vill du se andra vanliga hus i området går du hit.

Ha en härlig måndag!

7 comments:

Anonymous said...

wow och vilken pampig inredning inte helt svensk i stilen om man säger så ; ) Kul att du delar med dig kram Sofia

fianathome said...

Meeen man kan väl stå ut och bo så på sin semester..liten sommarstuga vettja :P :P
Ingår personal som "snyggar" till huset är ju det ett plus!! :D
Älskar att kolla hus!!
Tack för länken!
kram
Fia

Jenny said...

Hej Anette!
Wow, det var ingen dålig bostad! Inte min smak heller men kul att se hur slott i Australien ser ut:)

Tack för länkarna, ska ta o kika in och se mer "normala" hus oxå.

Ha en fortsatt bra dag!

Kraam Jenny

A House With A View said...

Jisses så flott!!!! Herregud, undrar just vilken prislapp den byggnaden har!!!!?? Tack för att du delade med dig!!! Häftigt att få en liten inblick!!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

Anonymous said...

Det där huset vill jag ha (fast inte städa) undrar hur man möblerar det med 2 Ektorpsoffor från Ikea...ha ha ha. Tror nog inte prislappen passar mig heller ;)

Kram F (bbqvillage)

Jenny said...

Halloj! Ja, tänk så olika man kan vara, där vill man ju inte bo egentligen, undrar vilket liv man skulle ha om man bodde där :)
Smaken är inte min heller, tyckte att köket var helt okej, dock!
Ha det gott, tack för dina fina kommentarer hos mig, jag blir alltid lika glad, jag trodde självklart att jag var följare här eftersom jag ofta hamnat här, men det måste bero på dina kommentarer, så nu har jag ordnat upp det ;)kram Jenny

Pia said...

Som från en film!!!Vilket "hem"!!! Tror inte jag skulle trivas en stund heller om jag så vore rikast i världen!

Jättespännande att få kika in hos andra, ja ser du, nyfiket fruntimmer här!

Kram då dig, som får tacka jordens dragningskraft, för att du inte skall "falla" av ut i rymden...

ö. en som står rätt väg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...