Friday, 9 March 2012

Fredagspyssel

Vem kan motstå vackra band av alla de slag. Jag har hittat en liten affär på nätet som säljer en massa fint. Så när jag hade en ide gick jag dit för att kolla om de hade något som skulle passa. Det blev ett rosarandigt och en rosa/grönprickigt. Som godis eller hur fast nyttingare.

 Några  och häftstift  och klädnypor senare och....
 Voilà! 
 Kort på snöre!
 Emily fick det rosarandiga då hon gillar...just det rosa. Sofia har favoritfärgen "tinkerbell" grön men gillar också rosa så hon fick en med prickar då den grön och vitrandiga var slutsåld.

I gamla huset hade vi korten uppsatta med "klutt" på väggen i en hörna i respektive barns rum, men nu kände jag att jag ville prova något nytt. Flickorna får så många kort under året som de så gärna har framme. På detta sätt är det också lätt att ta ner dem igen och läsa vad som som står på baksidan och vem som skickat dem.

Ännu så länge har bara Sofia sett sitt snöre och hon är överlycklig. Emily kommer hem från skolan snart och jag är ganska säker på att det blir godkänt, men man vet ju aldrig riktigt.

Vi firar "Labour Day Long Weekend" så det blir en extra ledig dag på måndag, härligt med långhelg. Vi ska ut på en lång roadtrip hela familjen, imorgon lördag startar vi tidigt och åker till Canberra, resan tar c:a 7 timmar hoppas vi. Syftet är att besöka svenska ambassaden för att förnya våra pass, det sker på tisdag och därefter återvänder vi hem. Vi hoppas kunna göra en massa kul när vi ändå är där.

Ha en skön helg. 

Tjingeling!

3 comments:

Pia said...

Jättefina band! Skulle nog duga här också! Så trevligt att bo i ett så stort land, då ni har en MASSA att se och besöka...! Ni kommer säkert att ha en superrolig lånhelg!

Kraamar vännen!
-Pia-

tinajo said...

Blev jättefint! Jag är också ruskigt svag för vackra band..! Har en stor samling som jag bara tittar på men nästan aldrig använder! :-D

Framgångsbyran said...

Dags att skicka några klatschiga kort som kan hängas på de fina banden nu då! Superfint!
:D
Hälsa med kramar, Inger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...