Friday, 23 March 2012

Juveler & andra prylar

Har hållit till inne och målat då vi har opålitligt väder ute så där kan man inget göra. 
 Mina tjejer har en hel del småpryttlar som är svårt att hålla ordning på. Har försökt på olika sätt men ibland bara tröttnat då de verkar gilla att allt ligger i en enda stor låda eller ändå hellre i handväskor. De är riktiga "bag ladies". Finns det en handväska så ska den fyllas med något. När något "försvunnit" så brukar det enklaste sättet att hitta saken vara att tömma ut alla handväskor. Men nu börjar äldsta tjejen bli lite äldre och har ett lite annat intresse för ordning och reda. Så jag köpte en minibyrå från IKEA som jag målade om för att passa hennes rum.

 Så här fint såg hennes rum ut häromdagen når byrån var klar. Kanske inte lika prydligt idag men helt ok. Färgen på lådorna är samma som på fondväggen, det blev en hel del över.

 En av lådorna innehåller diverse armband och en annan har halsband. Vad som kommer att hamna i de andra två har inte bestämts. Hon och jag behöver gå igenom lite grejer i hennes rum, ni vet kolla vad som är urvuxet, ointressant, kan slängas, ges bort och vad som ska sparas. Vi kommer säkert att hitta småsaker som behöver ett hem.

Tack för alla era tips och råd kring soffbordsvalet. Fiffigt med att använda en lackeringsfirma för att lacka ett bord, ska deffinitivt kolla upp det. Fast annars är vi nog sugna på det lite udda bordet om det skulle bli för mycket jobb med att måla om något annat bord. Återkommer när vi gjort inköpet.

En riktigt trevlig helg till er alla.

Tjingeling!

1 comment:

Anonymous said...

Så fint det blev, du är duktig du!
Kram M

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...