Thursday, 29 March 2012

Blommor

Fick blommor häromdagen av min svägerska. Hon och svågern kom förbi på en kvällsfika i lördags och då hade hon med sig dessa ljuvligt vackra liljor.

 Blommorna passade perfekt på det tomma skåpet bredvid matbordet. Det roliga var att min man och jag hade tidigare under dagen precis pratat om vad man kunde göra åt skåpet som antingen står tomt och ser tråkigt ut eller blir helt överbelamrat med saker som inte passar. Vi tyckte båda att något stort med höjd behövdes på mitten av skåpets avställningsyta. Så när blommorna kom blev det en given plats för dem där.

Nu får jag se till att hålla dem vid liv så länge det går och sedan är det väll bara till att gå ut själv och köpa blommor att ha på detta bord. Jag måste medge att jag varit väldigt bortskämd de senaste 5-8 åren då vi i vårt gamla hus hade mängder med blommor som man kunde plocka in och ställa i vas nästan året runt. Nu i nya trädgården är det ännu så länge mycket spartanskt på den fronten. Fast det ska det bli ändring på så småningom.

Tänk att liljor kan lukta så starkt. På natten flyttar jag in dem i tvättstugan och stänger dörren då det annars blir lite mycket parfym runtom i huset.

Tjingeling på er!

5 comments:

B is building a house said...

They are so pretty <3

Familjen Zaar said...

Så du har bott i Norsborg...jag är uppvuxen i Fittja & sen blev det kedjehusen i Slagsta. Så där tillbringade jag tonåren. Världen är liten i bland...& nu är du i Australien haha ;)
Ha en härlig dag !
Kram Anki

Fröken Tindra said...

Ja, de är så fina de där liljorna! Mina har tyvärr gett upp nu. Och något nytt har inte blivit köpt. Vi får väl skärpa till oss?!! ;0)
Vad fin lekstugan blev!
Det var så lustigt, samma dag som du la din kommentar hos mig så hade jag letat efter din blogg!
Kram!

Christina said...

Liljor är ljuvliga. Men kan inte ha dom inne för katterna bara äter upp dom! Och liljor är giftiga för katter! Så dom får vara i trädgården!/ Trevlig helg Lila-Christina

Jenny said...

Vilka fina liljor du fick Anette!

Ha en skön helg,

Kraam Jenny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...