Tuesday, 28 February 2012

Lite gnällig skulle jag tro man kan tyckas vara

Tusen tack alla för ert engagemang i mitt måleri av lekstugan. Det är så kul att läsa vad ni skriver och hur ni tycker att jag kan göra. Har inte helt bestämt mig ännu men just nu verkar det bli ett uppehåll så det betyder betänketid. Helgen som gick var kanonvarm med runt 35 grader och sol så det krävde ju att man for till stranden för att njuta sol och bad. Söndagen var inbokad för oss med en tur till Melbourne.
 Ni som varit med ett tag kanske minns min kärlek, Kent. Tyvärr har jag varit lite osäker i mitt förhållande till honom ända sedan han anlände straxt före jul. Varför? Jo han är för mjuk helt enkelt. Jag har varit ganska övertygad om att kuddarna är mjukare än den soffa vi provsatt i. Men ni vet hur det kan vara med minnet. Så förra veckan var jag ute och for och kom förbi affären vi köpt den i. Jag gick in och provsatt och visst var den soffan något hårdare. Personalen var toppen och sa att sådant kan hända, ta med kuddarna in så skickar vi iväg tem för test och är det fel på dem, ja då fylls de på så att säga. Detta var vårt första stopp i lördags, att lämna av kuddarna.Så nu har vi ingen soffa igen. Det lär ta minst 2 veckor innan vi kan hämta dem igen.
 Därefter åkte vi till IKEA för att lämna tillbaka några saker vi ångrat  samt att några trasiga saker. Skulle också köpa fler at de vita lådorna på ovanstående bild, men det fanns inga vita alls utan bara oranga, svarta och gröna. Vågar jag gissa att jag slagit till och köpt för få av något som nu utgått ur deras sortiment??? Det vore ju typiskt kan man tycka.
 En skrivbordslampa var jag i behov av men inte ens det lyckades jag helt åstadkomma. Gillar denna jättemycket men glömde kolla hur mycket watt man kan ha i den. Tyvärr bara högst 40W. Det är ju inte så mycket lyse när man vill pyssla direkt. Det nya märkningssystemet för glödlampor har inte alls gått hem hos mig så när det stor 7W så kopplade jag inte till vad det egentligen var. Vet inte om jag ska behålla den.
Fick iallafall tag på lite galgar att reda upp garderoben med, samt lite förvaringslådor att ha i byrålådorna så att grejerna inte far hit och dit när man öppnar och stänger.

Så summa summarum så var det väll en halvdålig eller halvbra dag (beror på hur man väljer att se på det!) på IKEA då det fanns mer på listan som vi inte fick med oss hem.

Nu ska jag gå och hänga kläder på galgar som passar.

Ha en härlig dag.
 Tjingelling på er!


3 comments:

Hjem Kära Hjem/ Anna said...

Hej därnere!! Låter UNDERBART med värme o bad, storm o snö här c",)
Ta det onda med det goda...opererade hunden för andra ggn igår, trist i sig. Men som vertinären sa: Bra o göra det när de är valpar! Positivitet på sitt största!

ha en toppenfindag, Klem Anna

Anonymous said...

Åhhh vilken snygg lampa : ) kram Sofia

Anonymous said...

Hej fru gnäll ;) Mycket du fixar med och lampan var supersnygg - synd att det inte blev nåt bra ljus bara.
Lekstugan blir också sååååå fin - det ska bli spännande att se vad du väljer för färg och jag röstar nog för gul ;)

Kram F (ex bbqvillage)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...