Wednesday, 1 February 2012

Ordning & reda del....48 kanske?

gårdagens inlägg var så poppis och fullt med härliga kommentarer om mina kryddställ med allt från att de var bra till att man kan ha dem i alfabetisk ordning så fortsätter jag i ordning och reda andan idag med.
 Så här har det sett ut på min köksbänk i åratal nu, dessa två byttor får hålla rätt de slevar och vispar vi använder mest när vi lagar mat. Enkelt, snabbt och nära till hands. Men vi har väll båda tröttnat på dem. De kom med mig från Sverige för åtta år sedan och innan dess har jag haft dem i flera år i min ägo så något nytt stod på önskelistan.
 Så häromdagen trilla Spotlight katalogen in och dessa fanns på bild och med 30% rabatt blev det ju nästan gratis.Ringde och bad dem lägga undan två stycken åt mig så att jag kunde hämta dem senare. Och här är de nu hemma hos mig. Känns mycket bättre och enhetligare. Inte gör det någon skillnad på matlagningen men för ögat.  Fast nu SER jag ju verkligen hur illa ställt det är med saltförvaringen, ja det är burken till höger i bild. Nu blir det till att leta efter något nytt där. Dessutom ser jag potatiständstickan och en bild bakom saltet som inte bör ligga där. Tänk vad hemmablind man blir.
Dessutom så matchar de med burkarna för kaffe, te och socker. Visst de står i skafferiet men ändå, ibland kommer de ju fram när man har mycket folk hemma. Det är de små detaljerna som gör det!

Tjingeling på er!

5 comments:

Pia said...

WOWWOWWOW!!!! Nu skall jag börja samla konservburkar! Jag har små bokstavsstämplar...lite målfärg och text...En super fin idé! Jag trodde först du gjort dem själv, för de har en väldigt "dyrbar handmade" prägel!

Trevlig onsdag!
Kraam!
-Pia-

Pieni Lintu said...

Oj vad fina burkar! :)

Tack för din kommentar i min blog. :) Du kan skriva på svenska om du vill. Jag bor i Vasa, Finland och här nästan alla kan Svenska också. Jag förstår bra och talar tydligt Svenska men det är kanska svårt att skriva rätt. :)

Fröken Tindra said...

Snygga burkar! Och fiffig kryddförvaring i tidigare inlägg!
Jag har kontaktat sängbutiken och de skall återkomma... Sängarna är iallafall bekväma! =0)
Kram!

Jenny said...

Hej Anette!
Snygga burkar!
Vilken bra lösning ni hittade för kryddburkarna:)


Ha en trevlig helg!

Kraam Jenny

Jenny said...

Vad fina burkar! Ja, det där med förvaring är ett evigt gissel tycker jag! Men nu ska jag ju sakta ta tag i köket, den första delen jag ska göra ska ha såna hållare till kryddorna i översta lådan.
Fina gardiner till en söt dotter ;)
Ha det gott, kramar Jenny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...