Tuesday, 7 February 2012

Nystart

Så var skolan och därmed vardagen igång för oss. Tidig start igår morse och nästan allt funkade utan större problem och vi kom i tid till både skola och kinder. 

 Emily han till och med med att posera för foto direkt på mogonen innan vi hoppa in i bilen. Men ville ha ett till taget på eftermiddagen när hon kom hem. Vi tror att detta blir en fin plats att ta foton på barnen när det är skolstart varje år. Tidigare hade vi en annan plats men med nytt hus så måste man ju hitta nya infallsvinklar.
 Dock hade det varit varmt och ovant att ha både strumpor och skor på sig så det var lite gnäll och tårar när hon kom hem och beklagade sig över detta. Men vi hade samma förra året och då var det ännu varmare. Man vänjer sig, eller hur?
 Sofia for iväg senare på eftermiddagen till sitt kinder och var överlycklig att det äntligen började. Ja kan lova att det var en lång dag med många frågor om NÄR kinder började.

Sofia ville också visa sin ryggsäck och snurrade helt sonika runt först innan jag lyckades få till en framsida. 

Det var två rätt trötta tjejer som gick till sängs igår efter många nya intryck. Så även deras mamma som var trött över att ha "fixat" allt första dagen. Sov som en stock tills klockan ringde imorse och allt startade om fast med lite mer rutin.

Ha en fin vecka allesammans!

3 comments:

Så Vitt Jag Vet said...

vad söta flickorna är... Men nog känns skoluniform ganska ovanligt för oss... Kan tänka att det varit ganska nytt för dej oxå...
Kraam
Sanne

Jenny said...

Hej Anette!
Vad söta dina tjejer är!

Kommer o tänka på när jag var au-pair i England i slutet av tonåren, då hade flickan jag passade också skoluniform.

Kraam Jenny

A House With A View said...

Vilka glada, sööööta och förväntansfulla tjejer, redo för dagens spännande händelser!!!! Förstår att de blev trött till kvällen med alla intryck!!!!!

Stoooooooooor kraaaaaaaam aka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...