Friday, 10 February 2012

Hålet halvt fixat

Minns ni denna bild? Den är från januari i år, nästan en månad sedan för att vara exakt. Då gjorde jag ett inlägg om att jag hittat en lång glipa/hål i väggen ovanför mitt badrummsskåp som ingen upptäckt. Ja eller snarare struntat i att fixa.

 I går kom byggföretagets "handyman" hit för att fixa bland annat detta. När han såg hålet så höll han bokstavligt talat att trilla av stegen han stod på. Han funderade en stund på lösning och ordnade med en kravtsstav som han spikade fast över glipan längsmed hela skåpet. Han satte den en bit in från kanten och jag fick titta och se så att man inte såg den från golvet. Längst ute på kanten lämnade han ett "hål" som nu kan spacklas igen innan allt ska målas över. Tur att man inte är där uppe så ofta för det blev väl bara halvsnyggt kan jag tycka men det fyller ju sin funktion och blir bättre med färg på.
Nu ska vi bara vänta på att målarna ska dyka upp. Kanske kan tyckas tar det lite lång tid men det är ju så att vi haft sommarlov och skoluppehåll samt många har och har haft semestrar då vi ju befinner oss mitt i vår sommar. Så precis som på andra håll i världen gör ju detta att företag stänger igen eller att folk är svåra att få tag på. Men nu när skolan börjat igen är allt tillbaka till vanligt. Jag har en del samtal att ringa för att höra vart de blivit av. Det är dags att komma hit och fixa grejerna nu.

Ha en fin fredag!

3 comments:

Pia said...

Ju mindre sak att ta itu med, desto längre tid att vänta och jobba med - verkar det som! Det finss säkert en lag på den saken, att om kunden har "bara" något litet besvär, kan hon väl vänta med det i evigheter, GRRR!

Men herrejess dina betunior???? Du har ju nyss planterat dem???? Växer allt hypersupersnabbt där?

Kram på dig!
-Pia-

Fiffiga Systrar said...

hantverkare får man alltid vänta på... så är det bara!
låter härligt med lördagsgodis i strutar! vi passar poå aTT ÖNSKA EN FIN FREDAG! KRAM EMELIE OCH ELIN

Fröken Tindra said...

Skönt att det blev fixat till slut även om du inte är till 100% nöjd.
Hoppas att petuniorna kommer i gång snart igen.
Ha en fin helg!
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...