Monday, 13 February 2012

Mera gardiner

I helgen fick symaskinen åter jobba sig varm. Jag fick tid till att sätta mig ner och sy gardinerna till arbetsrummet. Köpte tyg- Rosemarie på IKEA för ett par veckor sedan men det har bara inte blivit av. Det blev lite pilligare än tänkt då mönstret på tyget var större än jag tänkt så jag fick klippa bort några våder här och där.

Här är skrivbordet med datorn där jag sitter just nu och skriver. Några IKEA kartonger har jag inköpt till att förvara kamrasladdar och annat men jag behöver fler till allt annat "skräp". 
 Till vänster om fönstret har jag upprättat min syhörna. Hitt flyttade några av IKEAkartongerna för att härbärgera trådrullar och nålar samt allt annat man kan behöva ha för att sy.
Men jag blev så nöjd efter allt klippande hit och dit. Hade varit lite orolig över att det kanske skulle göra rummet för mörkt men inte då. Det är lika ljust som innan så det är toppen som arbetsrum.

Nu ska jag börja fundera på vad som ska upp på väggarna och lite pennställ och annat kul.

Ha en skön start på denna vecka.

Tjingeling!


4 comments:

Anonymous said...

Fin gardinkappa : ) Här hemma är det sambon som kan sy militär hii hi van att sy fast märken osv ; ) kram Sofia

A House With A View said...

Vilket jättefint tyg!!!! Jag är på jakt efter tyg till nya gardiner i köket, måste checka på Ikea och se vad de har!!! Vad jättefint du fått det, hääärlig syhörna också!!!!

Och stort tack för fin kommentar hos mig!! Ang din fråga om vi kopierar mycket, haha, vad jag skrattade åt det:))) Maken jobbar en del hemifrån så kopieringsmaskinen kommer till användning:)))

Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

Vardagslyx said...

Ikea är bra! Gardiner blev jättefin. Härligt tyg. Har inte sett det förut, trots att jag är på ikea en hel del:)

Kram Pernilla

fianathome said...

Jättefint! Så duktig du är som kan sy själv..Hade jag också gillat att kunna göra men där går gränsen för tålamod. Vad blir det för färg på burkarna? kram och ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...