Sunday, 19 February 2012

Taskig start...

...på dagen kan man lugnt säga. Jag ville bara ha en kopp kaffe efter frukost, ihop med morgontidningen. Inget stort alls, bara lugn och ro ihop med tidningen, en liten långfrukost.
 Då hände det här!!!
 Har du en aning om hur mycket typ 10 dl kaffe är när man häller ut det i ett skafferi utan dörrar!!! Först gick jag bara därifrån för att räkna till minst 100 innan jag återvände för att ta hand om alla smulor. Neskaffe består ju av smuliga korn så det blir SÅ svårt att städa samt att det färgar allt man städar av.
 Så istället för en härlig kopp kaffe blev det till att tömma utrymmet och sedan rädda det som räddas kunde av kaffet och därefter städa av alla ytor, jag menar alla. Det var kaffe precis överallt och i allt. Till och med i den rosa vattenflaskan på bilden hade de flugit in.Snacka om precision.

Här har ni boven i dramat. Locken på dessa snygga burkar sitter inte så bra på helt enkelt. Lite svåra att trycka fast. Men jag tar aldrig i locket utan i själva burken, men på något sätt så for locket av och det blev obalans och burken slant ur handen när jag skulle bära ut den i köket. 
Har haft bättre mornar kan jag väll säga.

Trevlig söndag önskar jag er andra, min blev lite kantstött i morse men tog sig under dagen.

Tjingeling!

7 comments:

Så Vitt Jag Vet said...

Ups så kan det gå.... Tur att det var söndag morgon och du har tid... Med pusslet så kunde jag just tänka att om vår Daniel ( brorson ) skulle ha sett vad jag gjort med klossarna så skulle han ha stoppat mej... Skall tänka på dej om något mumin pussel kommer i min väg.. Tove som skrivit Mumin hade sin sommaö ganska nära våran sommarö...
Ha en skön söndag !
Kraam från ett snöstormigt Finland..
Sanne

Änglarnas hus said...

Hallojsan!

Såå himla typiskt..kaffepulver har en makalös förmåga att hitta gömmer när det spills ut :(

Hoppas du fick dig en kopp sen

Ha en fin avslutning på helgen!!

Kram Sanne

Pia said...

Neeej hjäälp!!! Och fy usch! Jag har tappat , flere gånger, av precis samma orsak som du, kaffeburkens innehåll, men jag har melittakaffe, så det är "bara" att dammsuga... Men ditt instancoffee...ja det färgar ju!
Så det vär väl det då, men din "lugna" kaffestund?!
Jo, Alfons var annars omtyckt av bägge flickorna, ja t.o.m Alfons och spöket, men den här dockan...Ja, som du sa, obehagligt stora ögon.

Hoppas din vecka börjar bättre...!
Kraam!
-Pia-

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla said...

Hoppsan! Inge' skoj alls!!
... hoppas veckan blir bättre :)
Såg att du också följer Fru Westmans blogg - kul! Hon är gift med en barndoms/scoutkompis till mig :)

Kram från Australien♥

tinajo said...

Men ÅH - sådant där är så jobbigt! Har gjort samma sak med ett tvättmedelspaket en gång... :-/

A House With A View said...

Nääääääääääääääääääääääääää men fyyyyy vad himla trist!!!! Förstår känslan och hur många svordomar det hann komma inom loppet av 30 sekunder, haha!!!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

fianathome said...

Antagligen är det vid sådana här tillfällen som fler och nya svordomar föds..Hoppas du fick dig en kopp god kaffe till slut! kram Fia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...