Tuesday, 21 June 2011

Viktiga grejer!

Så här såg det ut häromdagen i vårt hus. Barnen bänkade framför datorn för att kunna se några av sina favoritprogram de inte haft tillgång till på över två veckor. Jo visst har de tittat på "grejer" men det har blivit på DVD, men det är liksom inte samma sak. Ända tills jag upptäckte att barnkanalen, ABC 4 Kids även fanns på datorn och att vi nu har en superuppkoppling som gör det möjligt att se allt i ett svep utan att behöva vänta. Lyckan var total kan jag lova.

Men så igår måndag blev lyckan ännu större. Äntligen kom de och fixade antennen på huset vi hyr. Vi har i stort sett inte haft tillgång till någon TV alls sedan vi flyttade in. Om det har funkat har det iallafall inte varit tillförlitligt. Visst klarar man sig utan TV men det är så trist när man följt något på TV och missar på grund av en sådan enkel sak som att ansvariga inte kan få hit någon som fixar antennen.

Så igår kväll njöt vi vuxna i soffan med kvällsfika och vi kunde i lugn och ro titta på TV och vårt efterlängtade Master Chef, där mycket hänt under två veckors frånvaro. Men gladast tror jag ända att barnen var. Imorse såg det ut så här i soffan. Jodå hon tittar på TV och inget annat!

Glada TV hälsningar från andra sidan jorden!


5 comments:

Anonymous said...

Skoj med glada barn, hälsar M-m

Anette Ryan said...

Visst är det härligt med glada barn. Då är man själv också glad :-)

Hildas hem - Sofia said...

Härligt att de blev så glada :)
Ibland är det faktiskt bra att vara utan saker som man tar för givet :)

Jag önskar dig en fin dag!
Kram Sofia

A House With A View said...

Hej Anette och supermånga tack för fin kommentar hos dig!! Vad himla spännande med boende utomlands och nu blir det nybygge!! Jag har byggt ett hus, eller rättare sagt köpt ett färdigt i moduler från ett husföretag. Det är en rolig resa med nybygge men oj oj vad många val som ska göras, pust!!!

Stooooooooooor midsommarkramiz från aka

B is building a house said...

I wish I could understand your blog Anette :)

Thanks for leaving a comment on my blog. I got the Scanpan set from http://www.kitchenwaredirect.com.au/June-Stocktake-Sale/Scanpan-Fusion-5/Scanpan-Fusion-5-4pc-Cookware-Set

B

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...