Thursday, 9 June 2011

Toalett, hörn och nytt staket

Idag har det äntligen hänt saker. I morse tog vi en sväng förbi tomten och då såg vi att killarna som ska bygga staketet satt igång. Nu på eftermiddagen, efter att jag hämtat Emily på skolan, tog hon och jag en sväng förbi tomten för att kika lite. Där fanns nu ett helt staket längs den bakre delen av tomten. På högra sidan i bilden löper ännu så länge ett taggtrådsstaket ut mot bondens ägor men där blir det också staket. Hade varit fint med vyn men med småbarn så kändes det lite knepigt, man vill ju inte att de ska fastna i taggtråden.
Jag utgår ifrån att dessa "ministaket" utgör hörnet på huset då det fanns fyra sådana. På bilden härovan är i så fall hörnet på garaget. Emily är påväg upp mot hörnet på sitt blivande rum.


Även denna var på plats så det måste ju betyda att de verkligen ska börja jobba nu. Jag menar nu är ju det viktigaste för byggjobbarna på plats. Nu får jag bara se till att börja baka kakor till dem så att de blir glada när de ser mig kommande med min kamera i högsta hugg titt som tätt.

3 comments:

Classic Style said...

det här är ju jättespännande..guud va roligt att följa..jag 'ser* huset visuellt..läckert..

Framgångsbyran said...

Visst är det Marie! ;)

Anette Ryan said...

Vad ni e gulliga. Snart kommer mer :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...