Thursday, 9 June 2011

Den stora flyttdagen del 2

Lördag 4 juni

Här kommer lite bilder på hur huset såg ut på morgonen innan flyttbilen kom. Vi hade fått tillgång till huset redan på fredagen för att kunna ordna med en del saker redan då. Men tyvärr blev det mest att städa då stället stått tomt länge och det var så skitigt och äckligt överallt att man definitivt inte kunde flytta in i skåp och lådor utan att städa. Hos mäklaren var de måttligt intresserade av mina klagomål och till och med rätt otrevliga. Det var helt uppenbart att de pratade till mig på detta sätt då jag ju bara var en hyresgäst, ingen som ville sälja mitt hus hos dem. Om tjejerna som hade hand om uthyrningen bara vetat att vi tidigare faktiskt sålt vårt hus med dem och om någon av mäklarna varit där hade det med all säkerhet låtit annorlunda. Helt klart fel person på fel plats.


Köket. Till höger i bakgrunden syns vardagsrummet.

Köket sett ifrån vardagsrummet. Snygg korkmatta eller hur?


Matrummet med väggfast skåp för tallrikar och glas.


Vardagsrummet, med spetsgardiner och allt.

Vardagsrummet och raktfram är hallen och
entredörren. Just med heltäckningsmatta
i hallen eller hur?

Vårt sovrum. Rosablommiga tapeter med glansig lyster, ihop med
den underbara mattan.

Vårt sovrum.


Emilys sovrum.

Sofias sovrum

Toa och badrum.

Ser inte helt tokigt ut på avstånd men vid
närmare anblick, ojoj. Men mer om det senare.


Ja inte är det snyggt inte men jag måste säga att solljuset lyser in fint genom fönstrena trots allt och gör det rätt trevligt. En annan bonus är att värmen funkar riktigt bra, nästa lite för bra. Så vi har det varmt och gott i misären iallafall.

Fortsättning följer

3 comments:

Classic Style said...

jaa där ser man..hehe..den glansiga tapeten med rosa nyasn..BIG Not..haha korkmattorna tveksamt..hihi..men ajg trodde det skulle se värre ut..hahah satt och blundade då jag scrollade ner..hahaha kram Marie

Framgångsbyran said...

Eller hur! Det kunde varit galnare.

Anette Ryan said...

Ja det finns alltid värre! Men det är bra mycket träpanel......urk. Fast färgen på korkmattan och heltäckningsmattan gör att man inte ser allt man spiller, som ungarnas brödsmulor och så :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...