Friday, 10 June 2011

Städning & ett avslutat kapitel

Torsdag 9juni

I tre dagar har jag städat ur vårt gamla hus. Började i måndags och i onsdags förmiddag torkade jag av golvet för sista gången och låste dörren. Ja det tog inte hela dagarna men några timmar varje dag fick jag ägna. Mina händer är totalt uttorkade trots att jag försökt att använda handskar hela tiden.
Det är kul att leka kurragömma i ett tomt hus. Fast annars är det inte så kul att vara flera timmar med mamma i ett tomt hus där inget finns att göra, mer än att hamna i trubbel hela tiden för att man gör dumbusiga saker, som att slicka på speglarna som mamma just putsat.

Kan själv!I torsdags så plockade vi ihop det allra sista som fanns runtom huset. Det var bland annat några planter som vi skulle ta med oss till vårt nästa ställe. Så det grävdes och planterades mest hela dagen i strålande sol, fast det var kallt, bara +7.

Hej då 52 Southwell Avenue!


5 comments:

Villa Carl Larsson said...

Jag tänker inte äta en massa lakrits.. tror inte det fungerar hehe. Och som du säger, man får nog bara besvär med magen.

Städa är bra att göra ibland, men numera får min sambo utföra denna syssla helt och hållet själv. Jag ligger lat i soffan och orkar inget.

Tack för dina lyckönskningar! Jag kämpar på och hoppas hela tiden att värkarna ska starta nu. Hur man nu kan önska det hehe.

Kram Josefin

Framgångsbyran said...

Hejdå! Till huset jag aldrig hann besöka... Hur känns det?
Kramar i mängd,
lillsyrran

Anette Ryan said...

Josefin, man KAN verkligen önska att värkarna ska starta, jag har gjort det. Se värkar som något positivt så blir det bra.

Anette Ryan said...

Hej Lillsyrran! Det känns faktiskt jättebra trots allt. Fick en liten tår idag när jag åkte förbi och såg någon annans bil parkerad utanför. Men fick bra många fler nu på kvällen när den nyinflyttade skickade sms och tacka för hur rent och fint det var i det fantastiska hus hon köpt och att hon redan trivdes så bra där. Det kändes lite "hårt". Men ioch med att det nu händer saker på tomten så är det liksom ok.

Anonymous said...

Även jag får en tår när jag tittar och tänker på Huset och Pappa har hela tiden tyckt att det varit ett så bra och fint hus, både ute och inne. Men Ni flyttar ju till ett nytt hus som säkert blir ändå finare. Det är bara att önska lycka till/ Mamma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...