Tuesday, 14 June 2011

Avloppsrör & vatten

Idag har de satt ner alla vatten & avloppsrör i husgrunden samt byggt en träram runt omkring, den som ska hålla ihop cementen när den hälls på torsdag. Imorgon skulle de lägga ner armeringsjärnen.
Här är vatten/avloppsrören till våra handfat.

Byggkillarna som är på plats nu är trevliga och roliga, lätta att prata med. När jag frågade om de visste när grunden skulle läggas (pour the slab). Sa han att det blir på torsdag. Cementbilen kommer vid 7-tiden så kom gärna ner med din kamera för alla vill alltid ta kort när de häller cementen. Lite tidigt tyckte jag och undrade lätt om de fortfarande höll på vid 9 tiden. Visst inga problem det går inte så fort svarade han. Kul att de gillar att man kommer och snokar.

På återseende!
P:S Måste komma ihåg att så här på vintern blir det inga bra bilder på sena eftermiddagen då solen kastar för mycket skugga över tomten från detta håll.

4 comments:

Villa Carl Larsson said...

Det är bara för att jag längtar så oerhört mycket. Annars vet jag att jag inte är ensam om att gå över tiden. Speciellt inte som förstföderska. Jag håller ut och kämpar på och ska ta hand om mig själv. Har precis druckit kaffe och njutit av en hembakt kaka :) Alltid nåt hehe.

Det går framåt med bygget. Tänk att rör och annat som är så ointressant annars kan vara så spännande. Konstigt det där.

Kram Josefin

Anonymous said...

Vad roligt att få några nya bilder, jag är här och snokar och söker så ofta det är tillfälle. Skönt för mig att jag bara ska titta för jag är så himla förkyld. kan hoppas att det är förbi i nästa vecka med Midommar. Just nu är det väldigt jobbigt. God fortsättning. Mamma

Klokegård - Designa ditt Liv! said...

Det artar sig! Vad kul!

Rockstjärnestatus för det!

fianathome said...

Det är maffigt att se cementen rinna ner och lägga sig som ett stort fundament. På det bygger man ju vidare. Vintern...?? I mina ögon ser det ut som en ytterst behagfull vinter :) Min dotter bodde två år i Australien men på olika ställen och fantastiskt vilka olika årstider som gäller. Man förstår att det är STORT down under..
Hur är vintern-sommaren hos dig?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...