Friday, 10 June 2011

Översvämning i tvättstugan

Söndag 5 juni

I söndagskväll när min äldsta dotter skulle gå till sängs upptäckte vi att det inte fanns några rena skolkläder att lägga fram. Allt hade lagts i tvätten på fredagen och inget hade självklart blivit tvättat. Sagt och gjort så efter sagostunden var klar kl. 20.oo satte jag igång en maskin. Jag tänkte först fylla den helt men bestämde mig för att vara lat och bara ta hennes grejer. 
Jag gick tillbaka in till tvättstugan flera gånger för att kolla ifall det skulle vara något problem, men maskinen tvättade på genom sitt program och allt verka normalt. Mot slutet av programmet gick jag för att fika och titta lite på TV. När jag sedan vid 21 tiden gick för att hänga tvätten möttes jag av en sjö med vatten i tvättstugan, toan och in i badrummet samt en blöt hallmatta. Hjälp!!! Översvämning andra dagen i huset, snyggt tänkte jag. Som tur var så var tvättstugan fylld med saker, kartonger och tvättkorgar. Detta hade hjälpt oss att minska översvämningen då dessa hade sugit åt sig en massa vatten. Så resten av kvällen fick vi ägna till att hänga blöt smutstvätt överallt och ni kan ju gissa hur gott det luktar, inte.Under tvätthon så hade jag mitt dumma nöt ställt in en massa skor, mest stövlar, dessa var nu vattenfyllda och tvärblöta så även dem ägnade jag hela kvällen till att byta tidningspapper på.  Ett redan rörigt hus blev nu ännu värre och jag som bara ville gå och sova. 


Dessutom så bestämde sig diskmaskinen för att den inte ville diska våra tallrikar trots att vi prova två gånger. Men den disken fick stå till dagen efter.

Tjingeling


2 comments:

Framgångsbyran said...

Anette! Varför länkar du inte dina inlägg till FB? Är du en blyger eller har du inte tänkt på det?
Kram I

Anette Ryan said...

Har nog inte tänkt på det och sedan vet jag nog inte på rak arm hur man gör. Ska kanske kolla upp det iallafall. Tack för tipset.
PS Tycker du fler ska läsa om mina bravader i hyrhus och tvättstuga? ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...