Friday, 10 June 2011

Så här ser det ut nu

Onsdag 8 juni

Här kommer några bilder på hur det såg ut i onsdags vid lunchtid. Mycket saker har kommit på plats men många saknar fortfarande ett hem som synes. Det är inte lätt att leva så här. Ibland blir man vansinnig när man inte hittar en grej som man bara behöver. Det kan vara det mest triviala men det räcker för att göra livet lite knepigt ibland. Jag har fortfarande inte hittat bakplåtspappret och aluminiumfoliet bara en sådan sak. 
Min treadmill måste stå mitt i rummet så här. Hade helst velat ha den i en hörna och dra fram den vid användande. Men tyvärr så går det inte då den är nästintill omöjlig att rubba på heltäckningsmattan. Skulle antagligen ha sönder mattan under vår tid här för alla gånger som den måste skjutas fram och tillbaka. Så den får vackert stå där mitt i.


Jag har till exempel en massa kläder kvar att packa upp men har inte hunnit hit så det börjar bli brist på strumpor. Ja och inte har vi hunnit med att tvätta heller. Vi har inte haft den extra tiden att "sitta i tvättstugan" och vakta medan maskinen går ifall det skulle börja läcka igen. Vi vill vara redo med hinkar och trasor ifall det skulle hända. Men till helgen hoppas vi det ska bli av då vi har lång ledigt, Queens Birthday Long Weekend, med måndag som röd dag,

Den här väggfasta bokhyllan som följer med huset ställer till det lite för oss. Vi har ju en egen bokhylla men den har vi fått ställa i garaget, ja halva den iallafall. Vår TV visade sig vara lite för stor för att få plats i hyllan så vi fick ställa vår egna TV bänk framför hyllan. Visst är det snyggt!!


Flickorna är ganska så nöjda med sina rum. Sofia har i stort sett alla sina saker framme. Dock är hennes rum mindre än hennes gamla så det är lite trångt. Emily har ännu inte fått upp alla sakerna. Men hon har så hon klarar sig för stunden.


2 comments:

Framgångsbyran said...

Ja vad ska man säga? :-) Vackert är det ju inte. Och tjorvigt med fast bokhylla. Men, det är väl vad vi kallar i-landsproblem! Njut av att inte ha så jädrans mkt saker att flytta hit och dit, njut av att göra annat. Ja, och så bygg det nya huset såklart :)
Kram Inger

Anette Ryan said...

Ja det är nog helt klart ett I-landsproblem :-)Och man vänjer sig. Har också tänkt att jag nu kommer att ha massor av tid till annat än "trista" saker. Vi har till och med ingen TV!!! Ja inte alla kanalerna då och de som går e ganska dåliga. Det ska fixas med ny antenn för den har visst kakaduorna ätit upp! Men det blir inte förrän efter helgen och den är extra lång, 3 dagar. Tänk vad jag ska hinna pyssla. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...