Saturday, 10 November 2012

Vi hitta ett!

 Äntligen kan vi sitta i vårt TV-rum och fika på normalt sätt. I dag hittade vi ett soffbord som vi gilla och dessutom var det billigt. Så vi slog till. Dessutom fanns det hemma i affären, Freedom , ingen väntetid för leverans plus att vi också fick in det i bilen trots att båda barnen var med. Kan man ha bättre flyt. 


 Det var inte direkt fotovänligt ljus nu i eftermiddags då det är där, på framsidan solen ligger på för fullt just då. Så det var svårt attt få rätt ljus. Letade reda på lite saker som skulle kunna passa men märkte direkt att jag behöver inhandla något att ha på bordet, något i färg så det får bli något turkost. Under tiden hittade jag denna svarta filtduk.
 Flyttade runt lite av de prydnadssakerna som fanns i rummet.
 Bordet sett från soffan ut mot TV:n.
Nu i kväll blev det invigning av nya soffbordet med kvällsfika i detta rum. Ska nog införskaffa glasunderlägg då det känns som att man ska vara lite rädd om bordet. Är ju inte i trä så att man kan slipa om om det skulle bli repigt. Det får nog bli något i turkost där också.

Jag är supernöjd med min lördag dessutom hade vi kanonväder! 
Hur har din lördag varit?

Tjingeling!


5 comments:

Framgångsbyran said...
This comment has been removed by the author.
Framgångsbyrån STHLM. said...

Det där blev ju bra! Kul du valt turkost som accentfärg :)
Hörs imorrn, Kram I

Lotta said...

Superfint!! Å, så skönt. Soffbord är ju en sådan viktig möbel. Man vill att det ska vara bra, trivas till 100%. Det ser så snyggt ut med det gråa och turkosa.

Ni hade verkligen bra flyt!!!

Ha en fin fortsättning på helgen!

Kram!

Pieni Lintu said...

Vackra färger!

TIDSOPTIMISTEN said...

Vilken tur ni hade som hittade ett så nära och utan leveranstid dessutom - jättesnyggt passade perfekt ihop med soffan och det turkosa. Lite svarta lakritspipor i en skål hade passat bra men vet du vad... jag ser inte piporna så ofta i butikerna jag heller utan mest på taxfreen på flygplatsen och på kryssningsbåtarnas taxfree ;)

Kram Ullis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...