Wednesday, 14 November 2012

Dubbelt upp!

I dag när jag var för att hämta posten hittade jag hela två tidningar i lådan. 
Vilken lycka! 
Hade glömt bort att jag tagit upp en ny prenumeration nyligen på ännu en tidning som jag fick ett mycket bra erbjudande på. Den röda, Better Homes & Gardens tar slut någon gång efter nyår så jag tänkte att jag byter till något nytt. BHG innehåller recept, hemmatips och en massa om trädgårdsskötsel som är bra att få då de följer alla årstider väl. Beautiful Homes, ja den visar vackra hem och inredningstredner men även här hittar men recept.

Julnummret kom med julpapper som man kan använda till en massa kul. Tycker det påminner lite om svensk allmoge. Sedan en mängd recept på vad man kan laga till julmiddagen. Det fanns mycket av det traditionella men även moderna varianter av julmiddagar.
Vad sägs om en snofsig stek till julbordet och till efterrrätt en tillhörande mycket traditionell Plum pudding?
Eller varför inte välja skaldjur till julbordet? Detta är en tradition på frammarsh här i Australien då det ofta är varmt på juldagen och då tycker många att den traditionella steken med dess tillbehör av kokta grönsaker är lite för varm och stampig att äta.Sedan passar det ju bra att avsluta med en glassbomb.

Home Beautiful, visar i detta nummer upp en massa omgjorda och nyrenoverade gamla hus. 


Har bara hunnit med att snabbläddra i båda tidningarna men det ser lovande ut. Passar perfekt att ha två nya tidningar att titta i en dag som denna. Det är onsdag och då spenderar jag en längre stund hängandes på baletten medan jag väntar på att mina ballerinor ska dansa. Då är det alltid skönt att ha något att kika i för annars blir det lätt långtråkigt.

Ha en härlig onsdag! Det ska jag ha!

Tjingeling!


9 comments:

tinajo said...

Vad kul - älskar att få hem alldeles glossiga tidningar! :-)

fianathome said...

Vilken serie av bilder :) Härligt!
Hur smakar plumcakepudding?
Kram
Fia

TIDSOPTIMISTEN said...

Jag fastnade direkt för bilden med räkorna, jag skulle verkligen kunna byta ut det svenska julbordet mot en skaldjursbuffé - åhhh vad gott det skulle vara. Fast nu ska vi hem till min mamma och pappa på julmiddag så det blir garanterat de traditionella köttbullarna....osv osv osv.

Kram Ullis

Bodil Morse said...

Härliga tidningar med massa trevligt innehåll.
Kul att läsa dem medans du väntar på balett tjejerna.
Ja, den där julmaten.....här kör vi på svenskt vis så mycket som det går.
Ha en fin torsdag!
Kram Bodil.

Charlie sa ... said...

Dubbelt upp är bra ;) Läckra tidningar och massor av fint o gott! Tidningar kan jag aldrig få för mycket av. Jag saknar att få mina favoriter hem i brevlådan. Det är nog dax för en prenumeration!

KRAM!

Pia said...

Att du bara KAN visa sådana bilder när ja bantar!!!! 3,6 kg på fem dagar! "Bara" 10 kg återstår (lite överdrivet). Sen blir det en svår skola att hålla sig i den nya formen, men jag är med i en grupp som skall lära och stöda...
Jag gaaapskrattade åt din kommentar angående min gran. Måste rätta till texten i mitt inlägg. Den har INTE ursprungligen heller haft barr, utan jag ville ha ett vackert "inredningsträd", men eftersom kvistarna slokade, slängde jag ut den! Jag har faktist beställt en plastgran som faktist ser väldigt äkta ut!
Nå, men!!! Att se jordgubbar så härårs??? Det är nog på ett sett skönt att se din sommar där, för det ger oss hopp, att det kanske ännu kommer en SOMMAR hit också (det har ju regnat som aldrig förr och gör det som bäst)!
Nej du, nu måste jag fixa ansiktet och åka iväg till jobbet!

Ha det så skönt och kraaam!
-Pia-

Wikers Liv said...

Vilka ljuvliga bilder! Jag tycker det är så roligt när du delar med dig av din vardag, som inte är "svensk", som de flesta andras. Delar med dig av era traditioner, tidningar m.m om du förstår vad jag menar? ;)
Kul!
Ha en fin dag!
Kram /Maria

Black Iris said...

Ojoj, vad mycket smaskigt det är på bilderna där.. Kanske man ska köpa sig en utländsk pysseltidning..

Kram Maidi

A House With A View said...

Häääärlig inspo!! Kul att få se vad tidningarna visar hos dig:)) Jag tycker det ser supersmarrigt ut med skaldjursmenyn, mums!! Och förstår att det kan kännas mindre stabbigt när det är varmt ute!

Kraaaaaaaaaaaaam aka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...