Thursday, 8 November 2012

Nytt i storstugan & några före & efterbilder

 Nej då ni behöver inte oroa er. Jag har inte blivit miljonär sedan sist. Vinstpotten delades mellan fyra olika lotter. En lott tillhörde visst ett syndikat med hela 80 personer, så de fick bara småpotatis på runt 300.000 dollar var. Jag menar vad är väll 2,1 miljon svkr när man kunde fått så mycket mer?

I söndags for mannen och jag som jag berättade, iväg till Melbourne för diverse möbelärenden. Det blev inget soffbord men väl en Expedit från det blågula varuhuset. Vi har planerat att köpa den länge nu men inte riktigt hunnit med, men nu så är den på plats och gissa vad? Vi har glömt vad vi skulle ställa i den!!
Dagen innan inflytt.

Inflyttningsdagen

 Men vår yngsta hjälpte oss snabbt att komma på vad hyllan skulle kunna användas till, leksaksförvaring eller hus för hundar och hästar. Kanske inte vad vi planerat men vad gör man inte när man ser en tom hylla och inget där. Det var så här vi hittade den tidigt i måndagsmorse då barnen varit uppe tidigt och flyttat in. Vi fick upplysa om att det inte var för hundar att bo i.

 Fågelburen fick flytta hit direkt, passar bättre här på vitt än det träbruna skåpet. Likaså de två teckningsramarna som jag haft sittandes i min garderbo i snart ett år. Har länge vetat att de ska upp på denna vägg men utan hyllan har det varit svårt att se exakt var de skulle placeras. Ställde dem här så länge.
 Ovanförbänken ska det bli en tavelvägg, ett galleri med en massa små och lite större ramar i olika färger och form. Har inte kunnat påbörja detta projekt tidigare för man måste kunna se var bänken slutar i höjd. Har velat göra ett foto/tavelgalleri jättelänge nu så det ska bli kul.
 Teckningsramarna kommer att hamna lite vid sidan av närmare den stora klockan. Rottingkorgen innehåller en massa utklädningskläder som tjejerna använder sig av så gott som dagligen.
 I bakgrunden skymtar mitt skafferi

Tror att jag ska börja med att bestämma vilka bilder som ska upp på väggen och sedan börja jaga ramar och måla om befintliga som jag redan har.

Sedan tycker jag att ni ska kolla in den här bloggen, Tinajo@ home. Hon har en Giveaway inför julen med hemligt innehåll.
Christmas Givaway hos Tinajo @ home

Ha en underbar torsdag!
4 comments:

Hildas hem - Sofia said...

Attans att det inte blev någon storvinst ;)

Så fint ni får det. Fågelburen var ju helt ljuvlig! :)

Jag önskar dig en fortsatt fin dag!
Kram Sofia

TIDSOPTIMISTEN said...

Men gud vilken underbar fågelbur - har fingrat på några sådana jag med men aldrig slagit till - snart kanske det blir av. Gud vad jag skrattade åt din kommentar angående "pansarvarianten" till sport-bh ha ha ha ha tur att vi är olika så det får sålt av alla varianter. Jag tror jag var för sen med att försöka introducera min man i köket - han har blivit bortskämd alldeles för många år och det där med att "få gamla hundar att sitta" är inte lätt!!!! Nu har jag ju en skyldighet som mamma att se till att mina barn får mat så jag planerar, handlar och lagar men en vacker dag är de utflugna båda två och då vete tusan om jag kommer att röra en stekpanna igen - bara om de kommer på besök kanske. Ska bli spännande den dagen ;)

Kram Ullis

Charlie sa ... said...

Jag har hört om det där blågula varuhuset i Melbourne ;)

Å, ni har det så fint!! Vilka härliga ytor och läcker planlösning!!

Och jag tycker också om fågelburen. Helt underbar!

Kram
LOtta

A House With A View said...

Åhhh vad synd... jag hade hoppats få se dig i badkaret sippandes på dyr skumpa i detta inlägg:))) Haha!! Det hade väl varit perfekt med lite pengar till inredning och trädgård - och till en resa hem till Sverige:)))

Vad jättefint det blivit hos dig, kanonfint med hyllförvaringen där. Och det blir ju perfekt med tavlor ovanför den!! Gillar din fina fågelbur också som bröt av fint mot den vita hyllan!! Hälsa dottern att det blev kanonfint med hunden och hästarna i hyllan;))

Önskar dig en fin helg!

Stooooooooor kraaaaaam aka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...