Sunday, 18 November 2012

Julhandlat

Jo då det är sant. I går hoppa jag in i bilen tidig morgon och styrde kosan mot Melbourne. Solo, lämnade man och barn hemma för det skulle inhandlas julklappar.  En timmes resa till närmsta stora shoppingcentra har jag. Redan på väg dit så märktes det att det var mer trafik än vanlig lördag. När jag kom fram var det helt galet mycket bilar och folk och det är en månad kvar till jul. Det är stort, jag började i ena änden med att göra saker för mig själv, som att besöka en underbar affär som heter Provincial Living.


 Härlig köksvåg!
 Dessa anslagstavlor gillar jag. Har tänkt att jag ska försöka göra något liknande själv. Dessa kostar runt 250-300 kr att köpa färdiga och att göra själv kan aldrig kosta så mycket.
 Vackra besticklådor och snygga flaskor.
 Ser ni den läckra spegeln i bakgrunden? En sådan skulle man ha!


Sedan blev det lunch. Jag hittade en lugn hörna i det ombyggda och mycket större än tidigare, shoppingcentrat. Bästa shushin jag ätit på länge. Hit går jag igen. Så med mätt mage satte jag igång att gå igenom detta numera jättestora centra för att kolla vilka ny affärer som flyttat hit. Till slut var jag helt slut i fötterna och huvudet. Men lite handlat blev det till slut även om inte allt som stod på listan kom med hem.
Några barbiedockor fick följa med hem. Minns ni Skipper och Chelse (Tutti)?

Några söta Hello Kitty väskor hittade jag till de unga damerna. Samt en CD med "One Direction" som står högst på Emilys önskelista. Hon börjar bli stor nu.Hade nog tänkt att fotoa mer julgrejer men jag blev så trött att jag helt glömde bort att ta några bilder. Till slut så styrde jag kosan hem med en stor kaffe som jag hämtade på vägen hem via McDonalds drive through  så att jag höll mig pigg på väg hem. Jag kom lagom hem till middagen. Tänk att det kan ta så på krafterna att handla julklappar. 

Jo en fruktskål fick jag med mig hem också. Den gamla glasskålen hade gjort sitt, den här är mer modern och passar bättre in i köket.

Har du handlat julklappar ännu?

Ha en härlig söndag, min har bara någon timme kvar så nu är det natti natt för mig.

Tjingeling!


7 comments:

Hjem Kära Hjem/ Anna said...

Hej där!!

Ja, här år det i nätshopping faktiskt. Vi ska till Tromsø om 5 veckor på lite handel, men det är det. Så det måste planeras gott vad som ska inhnandlas!!

Låter iaf som en ha¨rlig dag att få gå för dig själv o känna o klämma utan mann o barn utanför butiken som ojar sig!! (det sker här!!)

Ha en fn vecka, Klem Anna

Lotta said...

OMG...så mycket fint!! Jag vill ha något från alla bilder ;)


Vilken fin dag du fick, en egen dag är inte dumt! Och så härligt att komma hem till sina älsklingar efteråt.

Ha en härlig vecka Anette!

Stor kram
Lotta

Miss Vintage said...

Where is that shop Anette? Some amazing stuff in your photo's!

tinajo said...

Så himla skönt att ha så mycket avklarat, jag har bara småbörjat men tänkte ta tag i det på allvar nu..! :-)

A House With A View said...

Myyyyyyyyyyycket fint!!!! Alltid kul att kika in i favvoaffärer och få inspiration:)) Jag har börjat handla lite klappar men inte så där supermånga, återstår en del, puh!! Det är suuuuuuuuperdrygt att gå i affärer, även om det också är kul:)

Haha, men gud vilken historia om lampan!!! Men vilken fin lampa, kanon!!!

Kraaaaaaaaaaaam aka

Bokcaféet i byn said...

Hej Anette!
Jätte fin butik du besökt! Jag blev så sushisugen av ditt inlägg. Måste ta mig till Malmö vid tillfälle flr riktigt god sushi snart! Skönt att ha gjort en del julshopping kan jag tänka mig. Vi har börjat så mått också.
Önskar dig en strålande tisdag imorgon!
Kram Anna

Bodil Brink Morse said...

Men jisses vad mycket snyggt. Man vill ju handla allt.
Men visst blir man trött av att shoppa.
Jag har inte jul handlat ännu men ska handla lite på fredag som är black Friday här. Dagen efter Thanksgiving så rear de jätte stort här i USA.
Ha en fin vecka.
Kram Bodil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...