Monday, 5 November 2012

TV-rummet då & nu

 Här kommer ett till inlägg om hur det var och vart vi är i dag. Tog en liten paus i "före & efter" inläggen över helgen i tron om att det skulle skett en viss förändring men så blev det icke.I dag får ni kika in i vårt nya TV-rum. Det var det rum vi aldrig hade i gamla huset och därför fanns det inga möbler hit alls till att börja med. Därför blev rummet relativt snabbt ett förvaringsrum för oöppnade kartonger.
Dagen innan inflytt


Flyttdagen för ett år sedan

Men efter bara några veckor hade vi fått hem våra nya soffor och en ny TV hade köpts, dock förtfarande inget att ställa den på.
 Sedan dök en TV-bänk upp efter några månader och bilder på väggen lika så och nu blev det riktigt trivsamt att sitta här. Dock kvarstod faktumet att det inte fanns så mycket plats över i huset för löpbandet som har sin plats i detta rum fortfarande.


 Nu den senaste månaden har så rummet äntligen fått "sin färg", turkost. Hittade en massa fina saker som jag köpte och är så nöjd med hur det blev, varmt, glatt och ombonat.

Men nu är det bara en stöttesten kvar och det är soffbordet. Det var det jag hoppats kunna visa er idag, men icke då. I lördags åkte vi till Ikea och tittade men där fanns inget vi gilla. I anslutning till Ikea ligger det en hel del heminrednings- och möbelaffärer, men inget där heller som passa oss. Vi har sett ett i en annan affär via deras hemsida men när vi väl var klara med alla andra inköp och den affären förståss inte låg just där vi var så blev det ingen tid över. Så min gamla Ikea pall får fortsätta vara soffbord ett tag till. Nu till helgen ska vi dock göra en snabbutryckning till den andra affären för att kolla in vad de har. Så snälla håll tummarna för att vi hittar ett bord. 

Ha en fin vecka. Här har vi ledig dag imorgon. Många är lediga då det är hästkapplöpningar!

Tjingeling!4 comments:

Kia said...

Ni har hunnit med en hel del! Det är kul när man har tagit kort under resans gång och kan titta tillbaka. Man glömmer så fort också hur det var! : )
Lycka till med soffbordsjakten.

Kram Kia

Svart, vitt & rött said...

Oj, vilket arbete som ni lagt ner! Ni har verkligen fått det jättefint!! Så kul att se bilderna hur allt vuxit fram! Ni kommer säkert snart att springa på ett bord som ni fastnar för när ni minst anar det... så brukar det ofta vara :-) IKEA är ofta bra, men de har inte allt. Ha en bra start på veckan!

TIDSOPTIMISTEN said...

Det har verkligen blivit så fint i ert tv-rum och nu håller jag tummarna hårt att du hittar det du vill ha och får den sista lilla pusselbiten på plats ;)

Kram Ullis

Tamar SB said...

Jag älskar hur det blev. TV-center är mycket moderna och de blå accenter är jättebra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...