Friday, 23 November 2012

Tillbaka och många bord blev det!

Hej på er! Nu är jag tillbaka och bilderna dyker upp på bloggen. Jag har inte betalat och köpt mer lagringsutrymme utan har krympt bilderna och just nu verkar det funka. Ska berätta mer hur jag gjort och vart jag hitta information snart
Men först vill jag visar er det jag skulle visa häromdagen.
Förra lördagen när jag åkte för att julhandla så fanns det också ett litet hörnbord till vårt TV-rum på inköpslistan. Vi hade sett det veckan innan men ville inte köpa det förrän vi sett hur det större soffbordet passa in. Så nu blev det ett satsbord i matchande sett. 
De gömmer sig lätt under varandra. Förresten så kan ni se att det stått något annat på golver bredvid soffan som lämnat märke i mattan. Det har nu försvunnit några dagar senare. 
Sedan kan man dra ut dem om man vill bara för att det är snyggt eller för att det ska vara praktiskt. Går ju dessutom att flytta på ena bordet till andra sidan om man har mycket folk som sitter och vill ha avställningsyta för glas och liknande.

 Tänk först hade vi inga bord alls i detta rum på över ett år och så vips har vi helt plötsligt hela tre stycken!! Rummet ser så mycket mera färdigt ut än tidigare.

Tack för alla era svar på min fråga i förra inlägget. Jag ser ju att de flesta av er valt att köpa mer utrymme. Kanske måste jag också göra det till slut men jag tror att det finns en annan väg och jag lovar att dela med mig hur jag gjort så snart jag hinner. Har fortfarande lite kvar att kolla upp och se hur det hänger ihop. 

Trevlig helg till er alla runt om vår vida värld.

Tjingeling!7 comments:

Lotta said...

Jättesnyggt!! Borden passar perfekt. Ursmart med satsbord. Då kan man ju som du skriver, ha "as is" men man har också lätt ett extrabord om det behövs. Fint till soffan! Tycker verkligen om den turkosa färgen.

Oj, vad du kan! Du får berätta hur du gjorde bilderna mindre. Mina bilder överförs automatisk till Picasa....är det där jag ska gå in och "krympa"? Yikes.

Kram!!
Lotta

Svart, vitt & rött said...

Vilken perfekt matchning! Passar ju kanon! Jag visar en bild idag med en grej från Australien som du gärna får hjälpa mig med om du har lust! Ha en go helg!

A House With A View said...

Ååååh suuuuuuuuuperfint Anette!! Verklien lyckat!!! Älskar satsbord, charm på hööööööööög nivå!! Jag hittade ett brickbord på loppis idag och är superglad för det, ska måla det och ha det i vardagsrummet:)))

Jag kan se en riktigt übersnygg Tine K Home lampa med snäckskalsdekor på ditt fina brickbord - skulle passa som hand i handske på satsbordet och i din miljö, men liiiiite dyr lampa...


Önskar dig en fin lördagskväll!!

Kraaaaaaaaaaaaam aka

Svart, vitt & rött said...

Tusen tack för hjälpen! Oj, så det är så de ser ut när de är överblommade?? Jag trodde att den var sådan från början, hihi. Jättekul att få veta mer om "kotten" vi plockade down under :-) Ha en fortsatt go helg!

TIDSOPTIMISTEN said...

Skitsnyggt sideboard/satsbord - nu börjar det verkligen bli klart i ert teverum du är så duktig och fixar ;) ...och ja du får gärna berätta om utrymmesproblemet på bloggen för det lär väl dyka upp hos mig förr eller senare också.

Kram Ullis
Ps..... och ögonfransarna är svarta så jag slipper måla - så himla bekvämt Ds

Maria- Wikers Liv said...

Åh, så toppensnyggt!!!! Verkligen!
Gillar din ljusstake/box också!
Känner igen det där med märken i heltäckningsmattan ;) Vi ahr ju det i sovrummet ;)
Kram på dig!
/Maria

Fröken Tindra said...

Snygga bord i ett fint rum! Ser lite lyxigt ut med heltäckningsmatta på något sätt.
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...