Sunday, 25 November 2012

Veckan som gick

 Det var mycket som hände i förra veckan som jag hade tänkt att skriva om men så blev ju bildminnet fullt och det blev ofrivilligt avbrott. Nu är det löst (tror jag iallafall) och jag ska snart berätta för er som vill veta hur det går att fixa till utrymmet så det räcker till alla bilder. 

När vi var på Ikea sist så fick vi med oss en liten spegel hem till vår lilla toalett. Har inte tittat så aktivt efter en men ändå har jag inte sett något jag direkt fallit för. Nu hade det blivit lite mer akut kan man säga då vi väntade långväga göst som ska stanna här ett längre tag. Vi hittade då denna som hade hyllor på sidan för gästen att ställa sina saker på. Den passade precis i storlek fast kanske något högt då kaklet var det som bestämde höjden. Så vi kan helt enkelt inte ha allt för korta personer som stannar över hos oss!!
 Så i tisdagskväll åkte jag till flygplatsen för att hämta min mamma som flugit hit till oss för att fira jul och vara med om  barnens alla julkonserter,  uppvisningar och avslutningar. Så härligt att ses igen. Ännu härligare blev det onsdagmorgon när flickorna äntligen fick träffa mormor när de vaknade.
Redan i torsdags var det dags för första konserten. Emilys skola gör varje år en scenproduktion, en musikalisk teater där alla klasser har ett sång och dansnummer. Emilys klass var i år Snövit (12 snövit)och de sju (10) dvärgarna. Jag var på skolan och hjälpte dem att komma i kläder och peruker samt sätta lite färg på kinder och läppar.

Emily i full action på scenen dansandes och sjungandes till "Locomotion", den låt som Kylie Minouge en gång låg på listorna med. Helt underbart bra och roligt att se 12 stycken snövit som såg exakt lika dana ut. 

Veckan avrundades i fredags med simlektion för Sofia. Även hit fick mormor förståss komma med. Det är inte många ställen som hon inte får komma med till. Så med en så aktiv start på hemmes besök skulle man ju kunnat tro att helgen var till för att vila upp sig på men så var inte fallet alls. Här har jobbats hårt. Visar mer bilder imorgon från vår helg. Dessutom så har verkligen sommaren kommit hit och det har varit varmt och skönt hela veckan.

Nu ska jag slå mig ner med en kopp kaffe och titta på Homeland, spänning på hög nivå.

Ha en härlig söndag, nu är det bara en vecka kvar till 1:a advent.
2 comments:

tinajo said...

Så himla fin liten Snövit! Måste vara roligt för er alla att ha mamma/mormor där, ha det fint!

Lotta said...

Å Anette...blir nästan tårögd när jag ser bilden på din mamma. Så härligt att hon ska vara med er! Kan tänka mig hur mysigt det är och roligt att hon får dela den här tiden med uppvisningar och jul.

Vilken absolut bedårande Snövit! Och Sofia i bassängen...jättesöt!

Kram
Lotta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...