Friday, 16 November 2012

Glömde berätta....

...att vi också hittade en lampa i lördags när vi var och shoppade bord. Ni som hängt med ett tag vet ju att jag försökt vid flera tillfällen att hitta en hallampa men att det varit en rätt svår process, började leta redan under byggfasen. Men till sist när vi inget hittat så fick vi nöja oss med detta tillsvidare och så har vi levt nu i över ett år. Snygg glödlampa va?! Är det sånt som kallas för minimalistisk inredningsstil kanske?

Sedan var det ju denna som jag så gärna ville ha och fortfarande skulle önska mig. Men denna höll inte "måttet" och sprack innan den ens kommit ur lådan och de "riktiga" från Italien kostar en hel förmögenhet.

Så när vi ändå var i shoppingtagen i lördags tittade vi in i den stora lampaffären som så många gånger förr. Jag har spanat på denna lampa tidigare men var inte säker, men nu ihop med mannen som gillade den och tyckte att nu slår vi till för annars blir det aldrig en lampa så tänkte jag att så får det bli. Under tiden kan jag ju alltid drömma om min stjärna.Beacon Lighting

Dock så fanns den inte inne i just den affären men de skulle beställa över den från en annan affär och så skulle vi kunna hämta den om någon vecka. Sagt och gjort och så  vi lade en handpenning på 30%. I bilen på väg hem upptäcker jag ett missat samtal från okänd och tänker att det kanske är lampan och ringer tillbaka. Mycket riktigt så är det om lampan, men inte att de hittat en redan utan värre. Det finns inga alls i landet (hela Australien!) utan det väntas ett nytt lass med lampor 30 december och då kommer vår lampa. Så vi har egentligen lagt handpening på något som inte finns?! Vi fick ju ändra oss men då vi betalat med kontanter så kunde de ju inte sätta tillbaka pengarna utan att vi åkte tillbaka till affären igen (redan 30 minuter därifrån med uttråkade barn i baksätet). Så vi bestämde att låta det vara just nu och fundera.

Undrar om det är så att vi inte ska ha en lampa där i hallen. Vad tror du?

I morgon ska jag ut och handla julklappar och då besöka samma shoppingcentra igen. Kanske ska jag ta tillbaka handpenningen och vänta på att det verkligen blir en lampa och då kanske de har rabatt på den nu var det fullpris. Snacka om i-lansdproblem.

Ha en skön fredag!


3 comments:

Lotta said...

Trist med lampan! Jag skulle nog ta tillbaka handpenningen och vänta tills de har lampan. Man vet ju aldrig, kanske hittar du din stjärna under tiden ;)

Anette, jag har någonting till dig på min blogg!

Kram
Lotta

Anonymous said...

Hej!
Förstår att du vill ha den stjärnformade. Den andra som ni hittat var också snygg men jag håller med Lotta här ovan, ta tillbaka handpenningens för man vet aldrig vad som händer. Plötsligt kanske de får in stjärnformade lampor som ingen vill ha och se rear de ut de :)
Lycka till med lampjakten.
Kram Lena

Anna said...

Jättesnygg lampa den ni hittade nu, visst blir det till att vänta men den som väntar på nåt gott ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...