Friday, 19 August 2011

Tvättstugan

Här är tvättstugan. Inte så mycket att orda om egentligen. Det är en väldigt rymlig tvättstuga måste jag säga men med tanke på att det är "entre" till huset från garaget och att man kommer ut i trädgården också genom den andra dörren så behövs det utrymme.

Vi måste köpa en ny "pallstol" från IKEA för överskåpen sitter högt upp. Jag når enkelt den nedersta hyllan men definitivt inte den översta. Även här har vi skåp som man trycker på för att öppna. Valde att ha hela huset lika dant på alla överskåp för att det inte skulle vara förvirrande.

Här ser ni den fiffiga tvättkorgen vi valt, inbyggd och allt. Det är så mycket snyggare att ha en inbyggd och det ger också ett "renare" intryck och man slipper en massa saker på golet som står ivägen. Håll ögonen öppna för de andra inläggen om köket och badrummen.

Ha det bra!

4 comments:

B is building a house said...

A
M
A
Z
I
N
G
!!!!!!

Love it!!!!!

:)

Anette Ryan said...

Thank you B! Have to say I'm pretty pleased with the roomy laundry and especially the washing hub. That saves so much floor space.

M said...

Hej Anette!
Jag är på jakt efter en inbyggd tvättkorg och ramlade över er efter en tids googlande. Var har ni köpt er någonstans och är ni fortfarande nöjde med den?
Med vänlig hälsning, AManda

Anette Ryan said...

Hej Amanda!
Forsokte lamna en kommentar pa din blogg men det gick juinte sa jag svarar har och hoppas du ser det.
Den dar tvattkorgen kommer fran dem som ritade och byggde var tvattstuga och kok sa det var nagot som fanns att bestalla hos dem. Verkar ha blivit ganska vanligt hos dem som bygger nytt hus hos oss de senaste aren. Meycket praktiskt och bra. Jag gillar det massor fortfarande 1,5 ar efter inflytt. Skulle jag andra pa nagot skulle det vara att vi satt in tva stycken. En for vit tvatt och en for fargat eller kanske handdukar . Men definitivt tva!!
Kul att du hittade hit.
Tjingeling!
Anette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...