Thursday, 25 August 2011

Skyttegravar eller kanske vallgravar

Igår grävdes det vill jag lova. Det är långa diken överallt på tomten. Det är där detta rör ska ner så att regnvatten kan dräneras bort från hus och tomt. Tyvärr har vi ett litet "problem" med den angränsande bondens ägor. När det regnar MYCKET, länge och hårt så får vi just nu en smärre flod som tar vägen rätt över vår tomt. Som tur var var rörmokaren som gräver där när det hände sist och vet precis vad som behöver till för att fixa problemet.

 Det går också jättebra att kasta tillbaka grus och jord i dikena. Det har Sofia testat idag och när jag bad henne sluta sa hon bara att: "It's ok mamma" I'm just hjälpa farbrorn att put it back igen" Ungar!!

Det har iallafall varit superhärligt väder i flera dagar och det har hunnit med att torka ut ordentligt. Mitt på dagen idag blev det dessutom väldigt blåsigt så toppjorden flög omkring som ett stort dammoln därnere. Men på sena eftermiddagen kom regnet. Hoppas det inte blir mycket för då kommer vi verkligen att ha en vallgrav runt huset imorgon. Fast tjejerna skulle säkert älska att "bo i ett slott med vallgrav".

Tjingeling!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...