Monday, 29 August 2011

Dörrarna hängda

Idag har det hänt grejer och varit fullt hus kan man säga. Snickarna har varit där hela dagen och varit fullt upptagna med att hänga dörrar i hela huset.
 Vårt sovrum sett från insidan med skjutdörrar in till vår ensuit och till vår klädkammare. Dörren in till vårt sovrum har utmejslade lodräta linjer då vi tyckte det var snyggt med en liten enkel detalj på dörren.

Vår sovrumsdörr sett från hallen.
Även dörrfoder har tillkommit på vissa dörrar.
Linneskåpet/förrådet i hallen.
Sofias rum & badrummet är bakom dessa dörrar.

Till sist så har de hunnit med att göra garderobsöppningen större så att de högre dörrarna passar in i öppningen. Alla garderober var klara och hade en fördigbyggd ram liggandes på golvet som ska in imorgon antar jag så att de kan hänga garderobsdörrarna. Ja antagligen ska de sätta in hyllor först. De hade tillräckligt med jobb för att stanna fram till torsdag sa de.

Så det var verkligen en trevlig start på min vecka. Hoppas på en fin vecka för alla.

Tjingeling tillsvidare!


4 comments:

fianathome said...

Så fint det blev med sovrumsdörren. Ja alla dörrarna men jag gillade skarpt mönstret. Hur många garderober och badrum är det i huset?Tror förstås inte man kan ha för många, snarare för få!
Ha en skön måndagkväll eller är det kanske morgon redan? kram Fia

A House With A View said...

Oj vad roligt att ha byggarna där så länge, då hinner de jobba på ordentligt så det händer lite :))) Kul att få dörrarna på plats, det färdiga resultatet växer fram allt mer :))) Snygg profil på sovrumsdörren!!!

kraaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Anette Ryan said...

Fia, många garderober blev det. I varje sovrum (3 st ) finns en inbyggd garderob som det bli olika hyllor och hängare i. I mitt sovrum har vi en ganska stor klädkammare. I tvättstugan finns ett stort städskåp/linneskåp och dessutom finns ett stort linneskåp/garderob i hallen. Bakom spisväggen i köket finns ett stort skafferi att gå in i. Två badrum och två toaletter. Vårt badrum har dusch och toa med dörr i anslutning till vårt sovrum och på andra sidan har tjejerna ett badrum med dusch och badkar. Deras toa är separat.

Anette Ryan said...

Kul att ni gillar våra dörrar. Vi är också supernöjda med profilen på dem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...