Saturday, 27 August 2011

Duschen

När jag var förbi igår fredag, straxt efter lunch så fanns inte skymten av någon byggjobbare eller bil utanför tomten. Så jag utgick helt enkelt ifrån att inget skulle göras under dagen. När mannen kom hem berätta han att det varit "full rulle" i och runt huset. Några höll på med något i duschen sa han. Så jag åkte ner i morse och så där värst mycket var det väl inte men ett litet framsteg och en mindre sak på "listan" som ska göras. De har murat golvet i duscharna så att det nu gör att kakla. 
 I tjejernas badrum undrar jag lite över varför det ser ut som om någon duschat då det är fuktigt efter vatten från där duschen ska sitta och ner på golvet. Hmm måste fråga förmannen nästa gång jag pratar med honom.
Sedan hade rörmokaren grävt klart och lagt ner alla rör i marken och plattat ut så det såg tom rätt hyfsat ut.Dock luktar det starkt från att han grävt runt i jorden, rejält med gödsel så att säga från att tidigare har varit en gammal kohage.
Tjingeling!8 comments:

Classic Style Blog said...

Aha dom tog sej en liten fredags durre kanske..bäst att kolla med förmannen...kram

Classic Style Blog said...

Aha dom tog sej en liten fredags durre kanske..bäst att kolla med förmannen...kram

Pia said...

Förbaskat fint det kommer att bli!!! Fina nischer i duschväggarna!!!

Oh, så gården såg ut med sina vallgravar! Ett hiskeligt jobb!?

Schablonen du frågade om, petade jag bort från en bricka jag köpte. Nu söker jag jämt och ständigt små skåp, brickor etc med dylika "prydnader", som man kunde pilla bort från sitt ursprungliga ställe och använda som schablon.

Önskar dig en ny och fin vecka!

Kraam!
-Pia-

Så Vitt Jag Vet said...

Hej ! Ja det du skrev om olika stilar när ni skulle välja soffa , känner jag igen. Om min man skulle få bestämma så skulle vi ha mörka möbler..
Vad skoj att ni snart får sätta kakel på plats .
Ha det bra!
Kraam
Sanne

A House With A View said...

Men tänk så snyggt det blir med kakel på väggar och tak, gah... Spännande att se hur dina badrum blir när de är färdigkaklade!!! Skulle gärna vilja fixa vårt badrum på övervåningen som är i stoooort behov av renonvering... Men oj oj så mycket det är att göra här, pust!!!

kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

Framgångsbyran said...

Duschat i barnens rum? märkligt...
Kram I

Lev Ditt Liv said...

Rätt så häftigt dusch i tjejernas rum..Siken lyx. Det kommer bli toppen snyggt.
Hur är det när katten är borta dansar råttorna på boret.
Ha det gott//Mia

B is building a house said...

Shower niches are by far my favourite things about bathrooms :)

B

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...