Wednesday, 27 February 2013

En ovanligt vanlig tisdag.

I går gjorde vi inte så mycket men ändå blev det en del gjort. Väcktes redan kl 6.00 för en PW på löpbandet vilket. Sedan stod färdiggörande av lunchlåda, frukost och dusch på schemat innan det var dags att köra barnen iväg till skola och kinder kl. 8.10. Först lämna Emily på skolan och sedan till kinder med Sofia. Därefter uträtta några tidiga ärenden och så hem. Städning och planering inför lördagens skoljobb på svenska skolan fram till kl 11.30 då Sofia sluta kinder.
På väg hem en sväng förbi floristen som lät Sofia leka med vattenkristaller som hon hade i en stor hink, lycka. När jag sedan betalar så kommer floristen jag känner och lämnar över en stor påse med vatten kristaller till Sofia och säger att "Varsågod, till dig och din syster att leka med". Ännu mer lycka.
Väl hemma hamnade dessa "gelèbollar i en plastskål och ner i diskhon där hon höll på i säkert en timme och bara körde händerna igenom och lät dem rinna mellan fingrarna. Jag prova också, enormt skön oc cool känsla och vackra är de att titta på. Tanken är att de ska användas till att hälla i en vas och sedan sätta blommor där så det både står vackert och får vatten samt är dekorativt.

Vi han också med att köpa ett par mycket efterlängtade simglasögon till den unga damen. Hon hade dem på sig ett bra tag inne för att testa dem. Köpte dessa vackra blommor hos floristen. De var till min man bara för att....ja just så, bara för att. 

Tänk så mycket glädje det kan bli av en vanlig tisdag när man gör rätt vanliga saker. Dagen avslutades med en trevlig pizzakväll på kinder där vi intog vår middag sittandes på de små kinderstolarna medans barnen lekter och hade det kul.

Ha en skön onsdag!8 comments:

tinajo said...

Haha, ja du - vi behöver inte ha långtråkigt i alla fall, vad tusan ska vi göra när barnen flyttat hemifrån?! :-)

Maria said...

Vilka härliga vattenkristaller! Förstår att det var avkopplande och rogivande att gräva runt med fingrarna i skålen! :) Vilken snäll florist som gav dem dessa!
Visst ska vi uppmuntra varandra så där bara just för att... :)
Ha det gott fina du och tack för alla fina ord du lämnar hos mig alltid!
Kram /Maria

A House With A View said...

Ååh vad läckert!!! Förstår att kristallerna blev en favvo bland barnen!!! Vilken fiffig idé också, vet inte om jag hört talas om sådana!!

raaaaaam aka

Sofia said...

Åhhhh läckert förstår att tjejerna var eld och lågor . Fina bilder : ) kram Sofia

mitt hjärtas fröjd å glädje said...

Hejsan.
Så fina blommor, gerbera har ju så många olika färger.
Ja sådana där gelebollar brukar jag ha här hemma i mina vaser, härligt att plocka med dom så förstår att de blev lyckliga dina barn:)
Ha det så gott.
Kramar Jennie

Bokcaféet i byn said...

Låter som en förträfflig dag Anette! En sådan där vardag i ens liv som liksom lyfter och lyser lite extra, utan att kosta varken extra krafter eller pengar. Vardagslycka, I guess! Här har det varit vår i luften idag. Cirka 5, 6 grader plus och sol! Vilken lycka!
Må så gott!
Kram Anna

Lotta i USA said...

Å, de där vattenkristallerna ser härlig ut!! Skulle inte ha något emot att känna hur det känns ;)

Vilken sötnos i simglasögon också!

Dina blommor är så fina, vackra färger. Gerbera är så läcker!

Stor kram
Lotta

Black Iris said...

Jag har aldrig förr hört talas om vatten-kristaller. Det var nåt nytt..
Här är det en isande vind idag och man kan inte tro att vi går i i en vårmånad i morgon..

Kram maidi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...