Friday, 16 September 2011

Två flickrum

Så där ja! Nu är det färdigmålat invändigt förutom några dörrar. Här är flickornas rum och deras fondväggar (feature walls). Det var inte lätt att få rätt färg att synas på bild. Tog säkert 50 bilder med olika inställningar så att jag kunde välja här hemma. Dessa två verkar överensstämma bäst med orginalfärgen.
Sofias "Tinker Bell" rum.
Emilys rosa rum.
Vi är jättenöjda och tjejerna är helt lyriska. Visst blev det fint. Nu ska jag bara hitta något gulligt gardintyg till dessa två rummen. Vad tycker ni ska jag ha kappa eller längder?

Trevlig fredag på er alla!

6 comments:

Classic Style Blog said...

jaaa UNDERBART..gillar båda färgerna MYCKET..ska göra ett inlägg på min blogg i veckan om genustänket..tror jag minsann..eller skicka in en artikel till redaktionen på en gång..
kram och trevlig helg

Framgångsbyran said...

Hm, "gulliga gardiner", är inte det lite väl tjejigt? Kom ihåg att moster är feminist... :) (i högklackat, spets-bh och urringat!)
Kram

Anette Ryan said...

Visst är det häftiga färger Marie. Tycker också att du ska skriva till tidningen om deras "tänk". Helgalet det du skrev om!

Anette Ryan said...

Moster Inger. Kanske ordvalet inte var så "vältänkt"? Men gulligt, kuligt, fint, prickigt eller vad det nu kan bli. Tjejerna gillar ju mest "ulligagulliga" rosa grejer precis som Maries tjej Sofi så om de är med och lägger sin röst blir det sällan något du och jag skulle kalla "tuft" eller så. Men vi får se vad som finns där ute. Inte allt för mycket att välja på då de flesta inte syr gardiner på svenska maneer utan måttbeställer värsta uppsättningarna.
Kramis på dig ;)
PS Försöker uppfostra rosa feminister!

Pia said...

Jättefina färger!!! Och inte i det vanligaste laget, vilket jag ger en extra poäng för!!!!
Gardiner...jag tycker om rullhissgardin och "smyg"hissgardin. De är lite mer levande en än kappa.
Men, det är väl fröknarna som bestämmer (efter att mamma övertalat dem, med att lirka, muta och hjärntvätta..) ;)

Önskar dig en skööön helg!

Kraam!
-Pia-

Anette Ryan said...

Tack för extrapoängen Pia ;)
Jag gillar också "hissgardiner" och är lite insnöade på dem just nu. Skulle vilja sy sådanna men vet inte riktigt hu ännu. Tänkte att en vanlig enkel "kappa" svänger man ihop på nolltid och så har man något där medans jag klurar på "hissanordningen". Ska försöka med "hissgardiner" till vårt sovrum och TV-rummet till att börja med.
Har du sett någon bra instruktion på nätet får du gärna dela med dig.
Tjingeling Anette :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...