Tuesday, 20 September 2011

Den har kommit!!

Här stod den idag när jag kom hem tidig eftermiddag. Jag som bett dem att lägga till min postbox på adressen så att jag skulle slippa detta. När man sedan läste alla varningslappar på kartongen åkte ju hjärtat upp i halsgroppen ännu mera. Behandlas som ägg. Om någon sett hur vår brevbärare åker på sin moppe så skulle ni förstå den oro jag kände när jag såg paketet utanför dörren. Dessutom i värsta ovädret också.

 Väl inne så var det egentligen lunch som stod på schemat men det fick vänta, måste ju öppna paketet först och se att allt var helt och om lampan var som jag tänkt mig. Mycket papper var det och väl inslagen med bubbelplast och tejp.


 Taadaaa!!! Här är den. Visst är den fin och den är hel också, det som ses på bilden här är öppningen där man sätter in glödlampan.


Nu ligger lampan åter inpackad i sin plast iväntan på att komma iväg till elaffären för att välja ut hängannordning. Kanske imorgon eller övermorgon att det blir tid för det.

Tjingeling på er!

6 comments:

BBQ VILLAGE said...

Tur att den fina lampan var välpackad så den klarade moppeturen ;) Var är planen att den ska hänga?
Håller med om att den ena Hollywoodfrun är galnare än den andra, det är bara Maria jag gillar hon är verkligen hur skön som helst ;)

Kram F

Christina said...

Den är jättesnygg./Christina

Jenny said...

Hej Anette!
Oj, det var rejäla varningsskyltar på paketet, de kan ingen brevbärare missa:) Vad bra att den fina lampan klarade resan till er!

Härliga bilder från er utflykt till marknaden härnere!

Kraam Jenny/Hemma på Kråkered

fianathome said...

den var fin!

Anette Ryan said...

Tack! Vad kul att ni gillar den. Jag har öppnat den några till gånger men också tittat på bilderna. Gillar den skarpt :)
F: Den ska hänga i vår hall om några veckor. Så det blir det första intrycket man möter när dörren öppnas :-)

Framgångsbyran said...

Hahaha..vad roligt, hanteras som ägg!! :) Och han som skumpar fram på en moppe :) Skönt att den var hel, och så fin! Det kommer bli toppen.
Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...