Thursday, 15 September 2011

Kolla in, vi har gäster!

I dag hade vi ett flertal möten om stort och smått. Ett av mötena handlade om vilken färg vi skulle ha på vår förstukvist och intilliggande pustfasad runt vårt sovrumsfönster. Med hjälp av målaren fick vi några ideer att jobba med och har nu bestämt oss för att förstukvistens pelare kommer att bli målad i samma färg som fönstrena (Colourbond Dune) och den utskjutande delen runt fönstret blir samma färg men dubbel styrka. Målarna lovade att när de målat förstukvisten klar och ett lager på den utskjutande delen så ska han ringa mig så att jag kan säga om det blir bra eller om den ska vara mörkare. Hoppas det blir bra!


 Men så när vi står där framför huset och pratar ser vi dessa svalor som dyker och flyger hej vilt in och ut under förstukvisten. Då slog det mig att det är vår och fågelsäsong och mycket riktigt. När jag gick och tittade såg jag att Herr & Fru Svala byggt sitt bo där och planerar att bilda sin familj just hos oss. Tyvärr kommer den planen inte att lyckas då här ska målas nästa vecka. Sorry Herr & Fru Svala ni valde fel år att slå er ner hos oss.

Visst ser det ut som en komocka eller som att någon kastat lera på väggen?

Ha en trevlig torsdag. Min dag är nu slut så här ska sovas gott!
Tjingeling!

2 comments:

fianathome said...

Oj va häftigt! Synd bara att de måste vräkas. Blir väl svårt att sätta upp boet någon annan stans.
Hoppas du sov gott. Nu är det tur för oss här att göra natten och sova.
Kram från Blekinge
Fia

Kellie @ Sasse Avenue said...

Hi Annette,

How exciting! It looks like you are not that far away from moving into your new house. I hope it all goes well. We have just started renovating a very old house and (fingers crossed) will be moving in at the end of Oct.
I see you have two little girls - so do I. I love my girls.
Thanks for popping in to my blog and saying hi.
Kel x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...