Thursday, 1 September 2011

Lister

Så där nu är nästan alla listerna på plats runt fönster och dörrar. Glovet har de börjat med men de var inte färdiga ännu. Dock hade de satt fast golvlisterna i hallen och där ska de inte sättas dit förrän efter att golvet blivit lagt. Vi ska nämligen ha trälaminatgolv, sådant som man " klickar" i, ja ni vet. Det blir ett snyggare avslut om man sätter dit listen efter golvet för då slipper man sätta dit en kvartsstav för att dölja eventuella skarvar. Så jag har ringt förmannen och hört mig för så han skulle kolla att allt blev rätt. Kan ju hända att de bara testade dem men då skulle man ju inte behöva spika fast dem i väggen??

TV-rummet.

TV-rummet

Flickornas korridor & sovrum.
Tänk att det ser mer och mer ut som ett hem för varje dag. Varje lite detalj gör att det kommer närmare inflyttningsdagen, även om den är rätt långt borta fortfarande. Är säker på att nästa gång när jag går och tittar runt så har ytterligare något nytt hänt och då ser det ännu mer ut som ett hem än det gjorde igår. Det är verkligen så kul att gå runt i allt dam och bråte och bara titta och känna in sig och försöka att föreställa sig hur det blir och vad man kan köpa för möbler och vilka färger som blir bäst.

Tänk att jag hunnit göra 100 inlägg här på bloggen. Vem hade kunnat gissa att inlägg nummer 100 skulle handla om något så trivialt som lister :-)

Tjingeling på er!


1 comment:

B is building a house said...

It's looking great Anette :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...