Monday, 5 September 2011

Klädkammaren

Även klädkammaren (WIR) är klar, så när som på själva stängerna där kläder ska hänga. Tror att de sätts in när det målats klart. Precis som i tjejernas garderober blir det dubbelhängning här med. Skjortor och blusar uppe och byxor och kjolar nere. Längst in på väggen finns plats för långa kläder, klänningar och även "skoförvaringshängare". Med det samma innan för dörren till vänster kommer det att sitta en stor spegel 
190cm x 70cm.Tänk att det aldrig är helt lätt att vara helt tydlig. Jag hade nog tänkt mig att hyllsektionen i mitten skulle delas av med en skiljevägg så att vi fick varsin sida av hyllan inte bara lika antal hyllor var. Men jag vet att jag inte var tydlig nog när vi pratade om hur det skulle utformas så det tar jag på mig och är lite sur för, men det löser sig säkert. Fast det var så jag hade sett det i huvudet hela tiden. Nu blir det två tröjhögar i bredd för oss båda istället för en hög per hylla.

Trevlig måndag på er alla, min har nästan tagit slut nu!

5 comments:

Så Vitt Jag Vet said...

Vad mycket rum du får för era kläder ! Ja man skall nog stå med näsan på när det byggs.. Min man har fått flytta fönster och väggar när jag sett att det inte blir bra.. Gissa om han varit glad...
Kraam
Sanne

LinaBomb said...

Det låter bra! Jag håller koll här och ser hur det går för dig och stjärnlampan =) / Lina

Pia said...

Himmel och pannkaka så mycket det har hänt sen jag senast besökte dig!!!! Klädgarderob, kallade du det för en garderob??? Jag tyckte det såg ut som ett omklädningsrum!!! Det var då en massa presenter flickornas pappa fick, men undra på, då han är världens bästa pappa!

Färgerna är precis i min smak, härliga pastelLaktiga!!!
På söndag åker vi av och an till ditt hemland - Sverige. Minst en gång om året måste jag besöka Stockholm!

Kraamar!

Anette Ryan said...

Ja men visst Pia här händer det grejer :-) Nej du mitt omklädningsrum är en klädkammare, tjejerna har "bara" en inbyggd garderob i sina rum. Men visst är det stort, kanske lite väl stort utrymme där man inte kan hänga något. Skulle det varit smalare eller bara lite bredare så man fått in hyllor på bägge sidorna. Inte för att jag har såå mycket kläder men man kan aldrig få för mycket förvaring, eller hur?
Det är som du säger Sanne att man måste ha koll på vad som händer så att det blir rätt. HELA TIDEN! Är mannen gladare nu så här i efterhand? ;)
Ha det gott och kul att ni gillar hur det blir.
PS Pia: Ha det så jättetrevligt i Stockholm. Saknar den stan ibland !

B is building a house said...

Yeeehaaa! You will be in-in no time!

B

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...