Sunday, 25 September 2011

Balettsöndag

Här har jag tillbringat min dag, på en dansuppvisning och tävling i Warragul. Min äldsta dotter på 5,5 år har nu dansat balett i snart 2 år och hon absolut älskar det. Det gångna året har hon även deltagit i en liten grupp, alla under 8 år.Idag var det dags för dem att visa upp vad de lärt sig. Deras lilla uppträdande gick strålande och de var så duktiga och kom ihåg allt. Deras grupp fick ett hederspris för sina insattser. 

 Vi mammor fick beröm för att vi lagt ner mycket tid och omsorg på deras håruppsättningar och make-up. Ja jag lade iallafall ner en hel tub med gele i Emilys hår för att det skulle ligga still!! Jag har blivit något jag aldig hört talas om eller trott varit möjligt, en balettmamma!

Nu väntar lediga tider. Vi har skollov i två veckor.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

5 comments:

Christina said...

Vilken söt liten ballerina./Christina

Framgångsbyran said...

Balettmamma! :) Roligare än fotbollsmamma? Glitter, hår, smink och tyllkjolar, tilltalar mig mer än fotbollar, gräs och dubb.
Emily ser bedårande ut!
Kram på er!
Inger

Anonymous said...

Så fin och söt Du är Emily och så duktig mamma Du har! Kramar från M-m
och M-f

Så Vitt Jag Vet said...

Så sööt liten balettprinsessa du har...
Kraam
Sanne

BBQ VILLAGE said...

Oh my vilken söt ballerina, den klänningen skulle jag ocksåp vilja ha när jag dansar balett. Nu är det nog så att jag ligger våglängder ifrån din 5-åriga dotter (kunskapsmässigt i baletten). Jag har aldrig dansat tidigare och började för några veckor sen i en nybörjargrupp för vuxna, fruktansvärt roligt har vi i allafall ;)

Kram F

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...