Monday, 12 September 2011

Lite målarfärg

Det blir inte så mycket att visa nu när det målas. I fredags var det ju "bara" lister och lite sådan och det syns ju inte ens på bild om man försöker. Men idag på eftermiddagen tog jag mig till huset och nu kan man ana en annan ton på väggarna. Det första som mötte mig var garaget som fått sina väggar målade. Resten av huset är nu grundmålat, ja spraymålat, på väggarna. En överraskning som mötte mig var dock denna. Vår bänkskiva till ensuiten hade anlänt och handfaten var på plats. Men både ni och jag får vänta ett par dagar med att se hur det ser ut.
Så där ja det var allt på husfronten för denna gång. Hoppas kunna återkomma med lite mera framsteg snart igen. Vi har några möten på gång, både inbokade och sådanna som väntar.

Trevlig start på denna vecka vill jag önska!

10 comments:

Anonymous said...

Jaha, allt närmare och närmare kommer Ni. Det pirrade till i min mage i alla fall trots att det "bara" var mer färg och som man inte heller just ser. Kramisar M

BBQ VILLAGE said...

Vad kul att du hittade till mig så jag får en chans att följa med på er nybyggar-resa, spännande och dessutom så långt borta i Australien ;). Hoppas du fick något gensvar av OLW annars skickar jag dig gärna "ostbåge-magneten" eftersom jag är en "ostkrok" ha ha. Mejla mig isåfall din adress bara. ;)

Kram F

Anette Ryan said...

Hej F! Nu har jag "beställt/tigt" om en kylskåpsmagnet. Den som väntar får se. Och du...välkommen till mig.
Ha det gött!

Så Vitt Jag Vet said...

Framåt går ju erat bygge.. Det blir nog säkert skoj att få inreda... Du undrade om det var en finsk eller svensk tidning på besök.. Vår lokaltidningar är nog svenska..
Men vi svenskar i huvudstadsregionen får nog stå på oss för att alls få någon betjäning på svenska..
Ha en fin dag !
Kraam
Sanne

fianathome said...

Det ser jag fram emot att få se handfaten och bänkskivan!! Färgen blev fin!//Fia

A House With A View said...

Ja men gud så himla spännande!! Jag skulle ha rivit av plasten med detsamma, haha!!! Näääääärå, men det ska bli intressant att följa bygget!! Allt är ju så himla fräscht!!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

B is building a house said...

Amazing progress!!!!!

B is building a house said...

Do you know why they are first painting the walls?

Can't wait to see even more progress :)

B

Anette Ryan said...

B, I have no idea why they are painting walls before ceiling. Whenever I have done renos myself I have painted the ceiling first and walls last. Maybe that was the undercoat and because it was sprayed on they go back today and do the ceiling??? I'm going down there later today and if someone is there I will ask :-)

Anette Ryan said...

Aka kan säga att det kliade i fingrarna på mig att få riva av plasten men jag var för feg. Tänk om det skulle synas att jag varit där och stört i arbetet!! ;)
Men jag lovar visa när det är klart!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...