Sunday, 4 September 2011

Farsdag

Idag firar vi farsdag här i Australien. Tjejerna har varit så uppspelta sedan i början av veckan då Kinder och skola har haft dagar med försäljning av små presenter och andra firandaktiviteter för alla pappor. Båda två hade lyckats med konsten att inte avslöja vad de köpt. 
 Sofia hade spenderat sin guldpeng på ett glasunderlägg med texten: "Världens bästa pappa"

 Emilys strategi var att köpa något som pappa inte hade, alltså en slips. Att det sedan visade sig vara en näsdukt vikt som en slips spelade mindre roll. Dessutom låg det några godisa i den.

Nya flippflopps var pappa i behov av så det köpte vi ett par nya, svarta blev bra för då "syns inte smutsen så mycket", sa tjejerna.
 Emily van skolans 1:a pris i farsdagslotteriet. Det var en stor kylväska med tillhörande termos, en lite filt och ett par kallingar (!). Ett toppenbra pris som kommer väl till pass när man ska ut och åka på biltur eller picknick.


En härlig och intensiv liten stund på förmiddagen blev det och jag tror att alla var nöjda på sitt eget lilla sätt. :-)På eftermiddagen blev det lite "mellis" för stora och små ute i trädgården, morötter och pitabröd att dippa i hemgjord homus och auberginröra.

Tjingeling!


2 comments:

A House With A View said...

Åh vilka hääääärliga familjebilder!!! Och snacka om uppvaktning!!!!

Önskar dig en fin söndag!!

kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

Framgångsbyran said...

Wow vilken pappadag!! Gillar slipsen som var något annat :)
Kram till er alla!
Inger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...