Tuesday, 30 July 2013

Nu är det på G

Ja man ska verkligen inte stressa, eller hur? Någon kanske minns denna bild? Jag gör det iallafall för den har nu mött mig varje dag i snart 5 månader och inget har hänt!! Men så vänjer man sig ju vid hur saker och ting är och ser ut. 
För två veckor sedan när skollovet var över och jag blev barnfri vissa tider tog jag tag i väggprojektet. Åkte till närmaste stad och beställde de bilder som ska sitta i ramarna. Steg 1 avklarat.
 Så idag tänkte jag att nu bara måste jag. Så fram med sax och penna och ögonmåttet.

Se så bra det blev!
Nu är det bilder i alla ramarna och det ser helt otroligt bra ut kan jag lova. Nu är väll bara det värsta kvar och det är att få upp dem på väggen. Jag tvivlar på att det kommer hända före helgen då vi behöver vara två som hjälps åt.  Har man väntat 5 månader kan man väll vänta ytterligare fem dagar eller så. Men så här långt är jag jättenöjd med valet av bilder och hur det ser ut i ramarna. 
Nu har jag fått blodad tand och vill börja leta efter fler bilder att förstora upp och ha på andra ställen i huset.
Kika in här snart igen så får du se tavlorna på väggen!

Tjingeling!


10 comments:

Kia said...

Man blir hemmablind helt enkelt! Vi har ett trappsteg som ska läggas på plats hemma. Och det är ju bara 3 år snart sen trappen kom på plats. :) Steget är klart, väntar bara på att limmas dit.

Ja, varför hade du bara gjort 2 klara?? Härligt med barn!

Vi tältar gärna men bo på hotell är ju inte helt fel det heller. Fast det är 2 helt olika saker och oftast olika utgångspunkter så jag gillar båda.

Ha en toppen dag!
Kram Kia

Bokcaféet i byn said...

Hej Anette!
Högst mänskligt när projekt drar ut på tiden men ack så skönt när man slutligen tar tag i dem! Madre mia så vackra bilderna ser ut, ser fram emot att få se det färdiga resultatet! Jag har sorterat barnkläder idag så att inte lillebror ska missa några av de storlekar han ärver av storebror. Kul och väcker en hel del minnen! Inte minst kepsen som vi köpte vår äldste son i Sydafrika när han var ett! Tre underbara veckor spenderade vi där tillsammans innan vi bytte och mannen blev hemma och jag återgick i jobb.
Vår lille prins äter otroligt tätt, även nattetid, så idag ser jag närmast i kors. Men bara hålla ut, snart ska han väl börja sova längre intervaller nattetid. Vår förste son skämde bort oss med att sova hela nätter från 10 veckors ålder. Hur var det med dina flickor? Här har det matats med 1 1/2- 2 h intervall i natt. Milde tid, men så är han tidigt född och har mkt att växa ikapp!!
Over and out!
Önskar dig en fin onsdag!
Kram Anna

A House With A View said...

Ja gud det ser jättefint ut Anette, ett lyckat projekt!! Nu ser jag fram emot att se tavlorna på väggen :) Och nog känns det igen, trögheten att få vissa saker klara... hööög igenkänningsfaktor där :)

Kraaaaaam aka

svart vitt och rött said...

Sååå snyggt det kommer att bli! Personliga tavlor är jättefint!

Bodil Brink Morse said...

Visst är är det skönt när man tar tag i sånt som blivit liggandes alldeles för länge.
Det ser himla fint ut ska bli kul att få se dem uppe på er vägg.
Härligt med personliga bilder.
Kram Bodil.

Anonymous said...

Åhhh kommer bli hur fint som helst! kram Sofia min sista semestervecka men börjar sakta ladda upp för allvaret igen! Vardag är bra det med! Fast det känns inte så just nu ; ) hi hi kram Sofia

Anette-Ljusa drömmar på landet said...

Det är så trevligt med egna förstoringar..i vår trapp har jag länge tänkt mej en tavelvägg men inte kommit till skott ännu !

Kram

Maria said...

Bilderna ser toppenfina ut!!!!
Kommer bli hur bra som helst!
Känner igen mig, med att vissa saker bara tar sån tid.... ;)
Jag håller på att köpa på mig ramar för att göra en tavelvägg med svart-vita bilder i vårt TV-rum. Har väl fått ihop 4-5 ramar.... bara... ;)
Tack för dina ord om min 55:e klänning. De värmer! Och jag tycker att du ska fortsätta vara mäkta stolt över barbiesarnas sovsäckar! De är jättefina!
Kul med " Bröstcancer-klännings-kampanjen" du berättade om. Kanske jag också skulle bära klänning varje dag i oktober? (Jag kommer vara i Grekland i början av okt, så då är det ju varmt också ;) )
Ha det fint vännen!
Kram /Maria

åse said...

Den där bilden minns jag ska bli spännande och se hur det blir när tavlorna kommit upp på väggen. Kram

Villa Ell said...

Hemmablind är inte svårt att bli!! men sen går det rätt fort att få till det när man väl börjar och då undrar man "varför gjorde jag det inte med en gång?" Vi har en liknande vägg i vårt kök med ett onödigt hål i, men ja hålet är kvar och jag ja jag är väl också hemmablind!
Bilderna ser jättefina ut...
Kikar tillbaks snart!

Må så got
Kramar Sandra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...