Saturday, 13 July 2013

Ett badkar är visst populärt

För två år sedan precis idag så togs denna bild. Den är över tjejernas badrum. Till saken hör att jag visade och blogga inte om den bara för glädjen över att vårt badkar äntligen kommit på plats utan mer för det bisarra att det faktiskt var på plats. Det var nämligen så att inte mycket annat hade hänt och vi hade varit i "byggtagen" i knapt tre veckor. Bara trästommarna och taket var uppe och fönstren inne samt att allt blivit inslaget i en blå insoleringsfolie.
Nu undrar ni säkert varför jag berättar om det och visar en bild? Men bara lugn jag kommer till det!
Så här ser det ut i badrummet idag.
Klar förbättring!
Det är här det rensats avlopp idag bland annat. Vilket varit lättare att göra för två år sedan!

Det är nämligen så att av alla mina 500 inlägg så är det om badkaret för två år sedan det mest populära inlägget, med hästlängder. Jag råkade av någon anledning få syn på det för ett tag sedan när jag titta runt lite på blogger och kolla statistiken. Det var då det slog mig att jag ska göra ett nytt inlägg och visa nuvarande badrum och se om detta kan "tävla" med det gamla. 
Vem hade då för två år sedan kunnat tro att det skulle bli ett badkar som toppa inläggslistan.
Vilket är ditt mest populära inlägg? Något som förvånar dig eller?

Med dessa knasigheter önskar jag alla en härlig fortsättning på helgen. 

Nu blir det lite "pigga upp mig". Ja tiramisu alltså!


9 comments:

Wikers Liv said...

Så fint badrummet är! Men tänk att det var på plats så tidigt i byggtiden? ;) :)
Kul idé att göra ett nytt inlägg om det populäraste inlägget!
Jag vill inte göra ett nytt inlägg över mitt populäraste, för det är "LEDSEN" från 9:e februari, 2012, då vår bergvärmepump blivit stulen... Läste igenom i kommentarsfältet och såg att det var visst ditt första besök hos mig?! Du hade hittat mig via "A house with a view". Det var ju också lite lustigt i det hela! ;) :) Anledningen att just det har så många visningar (597 st) , beror nog säkert på att bilden är en lånad "Miranda-nalle" från nätet. Säkert många som googlar på just Miranda nallar ;)
Ha en fortsatt fin helg fina du!
Kram /Maria

P:S... är glad att du skrev hos mig den gången, så jag får hänga med i ditt spännande intressanta liv på andra sidan jorden ,;) :)

tinajo said...

Hm, jag vet faktiskt inte - men jag tror att mitt färdiga solrum tagit alla rekord vad gäller både kommentarer och besök, förutom mitt självporträtt med katten som kanske är god tvåa. :-)

Fint badrum! :-)

TIDSOPTIMISTEN said...

Vilket gulligt badrum dina tjejer har :) och kul grej att kolla det populäraste inlägget - är säkert nåt jättekonstigt hos mig. Ska försöka kolla hur man gör men det borde väl vara någonstans under statistik antar jag ;) .......och jag överlevde min första semesterdag med äventyr ;)

Kram Ullis

Snäckskalsdalen. said...

Det är lustigt det där med inlägg! Jag har ingen aning om vilket av mina som är det mest tittade på, ska kanske se efter, det kan vara tänkvärt.

Badrummet blev jättefint.

Och visst, du har rätt, visst kommer Pavlova från Australia. Det var så här att det var en arbetskamrat som var från Australien men bodde några år i NZ som gav mig receptet och så blev det liksom lite fel! Nu har jag ändrat i inlägget, i rättvisans namn!

Rätt skall vara rätt!

Kramar
Agneta

A House With A View said...

Suuuperfint och fräscht badrum - wow!!! Praktiskt med inbyggt badkar :) Jag tror många vill ha badrumsinspiration inför renoveringar och byggnationer så jag är inte alls förvånad att det blev ett rekorinlägg vad gäller läsarsiffror :)

Jag har sett att framför allt två av mina inlägg blivit populära, dels när jag visade tapeter och dels ett inlägg där jag visade vårt staket i gammaldags stil :)

Kraaaaaaam aka

svart vitt och rött said...

Renoveringar är alltid kul att titta på :-) Härligt badkar!! Jag var tvungen att kolla i statistiken jag också. Mitt populäraste är helt klart sonens renoverade lägenhet med kök i vitt och valnöt.... Kul idé med inlägget! Ha det gott!

Anonymous said...

Gahhh vilket fint badrum tjejerna har kungligt : ) Kram Sofia som firar loppisdagarna med kebab sallad och rödvin galet trött nu!!!

Fröken Tindra said...

Vad fint badrummet blev! Skulle passa mig utmärkt. =0)
Jag har ingen aning om vilket av mina inlägg som dragit mest publik. Men det kanske vore något att ta reda på.
Här har semestern precis börjat och det är underbart skönt!
Kram på dig!

Marie Söderberg said...

så snyggt det blivit :)) roligt att följa :) ska kolla runt mer, det var ett år sen sist jag kikade in tror jag,,hus va tiden går

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...