Thursday, 28 March 2013

En fantastisk kväll

Ja det är så man kan beskriva gårdagen, helt fantastisk men med reservation för dåliga bilder. Efter en del pyssel tidigare i veckan med att utackordera våra barn så åkte mannen och jag ner till Melbourne för att gå på konsert. Det är nämligen så att Bruce Springsteen är på besök i Australien, första gången på 10 år.  Inte som i Sverige dit han kommer i stortsett varje år. Här i Melbourne spelar han hela 5 konserter denna gång och alla utsålda.Min man är extremfan och jag, ja jag bara gillar honom och musiken och det räcker långt för mig.Det var hit till tennisstadion, där Australien Open spelas, som vi begav oss efter att vi haft eftermiddagen till att strosa i stan och äta god middag.


Straxt före klockan 20 klev han upp på scenen och gick sedan inte av den förrän straxt efter 23. Så runt 3 timmar höll han och hans E Street Band på och underhöll oss. Mäktigt! När jag fortfarande bodde i Stockholm såg jag honom nästan varje gång han var på besök men nu var det länge sedan. 
Bra platser också!

En härlig kväll med mycket sång och dans. Jag lämnade konserten lycklig men halvdöv, hade glömt hur högt det kan vara ibland. I dag är hörseln åter tillbaka men den förlorade sömnen gör att allt går rejält trögt och segt, men det var det värt. Det lär bli en tidig kväll i kväll. 

Inte kunde påsken inletts på ett bättre sätt inte. Vilken fantastisk show!

Tack alla rara för era fina kommentarer om tjejerna och deras påskris.  

Ha en fin påsk mina vänner!


8 comments:

svart vitt och rött said...

Wow!! Vilka kanonplatser!! Jättekul med konsert!! Kul att vi fick "vara med" genom dina bilder:-) Ha det gott!

Bokcaféet i byn said...

Hej Anette!
Livekonsert med Bruce Springsteen, wow!!! Så mysigt för er att få en eftermiddag och kväll på egen hand och med förstklassig underhållning!
Önskar dig och familjen en glad påsk!
Kram Anna

fianathome said...

Ah the Boss :)
Man har ju många minnen från ungdomen då han var i början på sin karriär. Underbar!
Glad Påsk vännen!!
kramelikram
fia

fianathome said...

Du undrade vem som gillade flygplanstapeten..? Maken har haft det sovrummet men han är ju sån, att han gillar "läget". Vi köpte ju huset för 6 år sen och då var huset nybyggt och precis tapetserat. Familjen bodde här i 4 månader, sen fick de sälja hals över huvud. Det var två grabbar som hade varsitt sovrum, ena var flygplanet - andra var skyskrapor..Jag ryser så fult. Men nu är det borta!! och det har blivit såååå fint!
Visst är det fint med belysning i trappan :)
kram
Fia

Så Vitt Jag Vet said...

Vou låter som en super konsert!
Ha en fin påsk med din familj !
Kraam
Sanne

Fröken Tindra said...

Det är ju så roligt att gå på konsert! Bruce är inte riktigt min grej men har sett honom en gång ändå. Och det är kul att ha gjort. Roligt att ni fick se och höra honom när ni tycker så bra om honom! Härlig afton med andra ord. Jag har alltid öronproppar på konsert. Får panik annars. Är så rädd att paja hörseln. Den konsert som står närmast på programmet för oss är Bon Jovi.
Ha nu en riktigt skön och Glad Påsk!
Kram!

Maria said...

Men du, vilken start på påsken!!! Underbart att få gå på konsert på tu man hand. Härligt!
Glad påsk, vännen!
Kram /Maria

mitt hjärtas fröjd å glädje said...

ja men så roligt med konserten.
Vilka bra platser ni hade dessutom!
Bra inledning på påsken som sagt för er.
Ha en härlig helg nu.
kram Jennie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...