Wednesday, 20 March 2013

Dramaten!

Jag har köpt mig en dramaten. Såg den på Ikea när vi var där i helgen och halva priset på Family. Hade funderat på att skaffa mig något att "dra" när jag är på mitt jobb på lördagarna. Det blir en hel del att bära.
Bilen parkerar jag utanför Svenska Kyrkan där min yngsta håller till på Kinder. När jag lämnat av henne där tar jag och äldsta dottern en 5 minuters promenad till en annan lokal på andra sidan kvarteret. Det skulle vara alldeles för krångligt att ta bilen dit för att senare ta bilen tillbaka för att hämta den yngsta igen, så vi promenerar. Ännu har ju vädret varit kanon och inget regn så då gör det ju verkligen inget med en pormenad på morgonen när man suttit still i en bil i 1,5 timmar. .Dock har det varit tungt med mycket att släpa på.

Så nu kan jag transportera alla böcker och annat fram och tillbaka till bilen utan att få ont i axlarna och dessutom när väl regnet kommer så hoppas jag att den håller tätt. Tantvarning? Nej jag tycker att den är lite cool faktiskt. Återkommer med en utvärdering om några veckor när nästa termin börjar, först ska vi ha påsklov.

Tjingeling på er och ha en härlig onsdag!


12 comments:

TIDSOPTIMISTEN said...

Ähh inte tantvarning - bara vuxen poäng som med förkläderna ungefär. Man blir bara visare och klokare med åren som att man tex klär sig ordentligt även om det inte alltid är snyggt för man vägrar frysa. Mycket fint du hittade på ikea, de där nystanen som du har i glsskålen i hallen - är de också från ikea???

Kram ullis

TIDSOPTIMISTEN said...

.....och den där handvärmaren jag hade fått laddar man som mobilen i ett uttag i väggen - har inte undersökt vad det är för typ av batteri men eftersom den laddas så är det nog inget som behöver man behöver byta på evigheter ;)

Kram igen....

Kia said...

Lite tantvarning. :) men det är bra att spara axlarna så det blir pluspoäng!
Nya lampfoten ser bekant ut. Vi har nog en likadan till våran lampa i sovrumsfönstret.

Du minns rätt fast det var inte bara taket. Jag hade plockat ner friggan med hjälp av mina föräldrar och sen satt upp den igen själv. Byggt stommen till altanen med snickaren m.m. Men det var ju en present så jag vet inte om det räknas att jag fick vila denna gång?

Ha en toppen dag!
Kram Kia

mitt hjärtas fröjd å glädje said...

Absolut inte tantvarning, så fin och så praktisk, kommer garanterat hålla för regn oxå.

Ha det så fint.
Kram Jennie

Hemma på Sjuan said...

Perfekt när det är en bit att gå! Och den var ju riktigt häftig ;)
Här är det inga sköna promenader, har snöat på tvären idag... Kram Suss

Maria said...

Perfekt och absolut inte tantvarning! Hälsosamt, snarare!
Ja du Anette... det vore något det, att susa fram på en snygg italiens moppe, med moppevästen på! Cremevitt båda två så klart! ;) :)
Kram fina bloggvän!
/Maria

Lotta i USA said...

Dramaten - så bra! Jag skulle behöva en ;)


KRAM!!!

Anonymous said...

Jättefin jag har en med : ) kram Sofia

Min plats i solen said...

Tjusig! Och inte är det någon tantvarning inte (och även om det skulle vara det så är du en tuff och stolt tant, eller hur? ;)). De där är moderna nu (säkert har väskorna vi använder då vi reser numera bidragit till det) och din är hur tjusig som helst. :)

Kram på dig

Black Iris said...

Visst är det jättekäckt med en dramaten.. Varför ska man slita ut armarna med att bära en massa tunga varor.. En prickig skulle jag också vilja ha. Det ser så glatt ut..

Kram Maidi

Lisa said...

Ingen tantvarning, bara smart :)Den var snygg också...
Kram Lisa

A House With A View said...

Nej nej ingen tantvarning, sååååå charmig - vill ha!!! :))

Önskar dig en finfin helg!

Kraaaaaaaam aka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...