Tuesday, 28 August 2012

Glömska

Tänk vad man glömmer fort. Känner mig ibland lite gnällig över hur vi har det runtom tomten och att vi inget får till. Men så fick jag syn på en bild som gjorde att jag tänkte till en gång till. En hel del har blivit gjort och mycket är annorlunda, även om det är en bit kvar. Titta på bilderna nedan så fattar ni vad jag menar.

 Så här såg det ut för ungefär ett år sedan när de höll som bäst på med att gräva upp hela tomten för att lägga ner alla rören. Vilken röra det var då!


 Tänk detta är entren till vårt hus!!

 Så här ser det ut idag med härlig grön gräsmatta och ordning och reda.  För att inte tala om vår baksida som i och för sig fortfarande ser rätt skruttig ut bitvis i vissa hörn efter översvämningen och bygget av förrådet som skedde när det var som blötast men det rä ju fortfarande bättre än detta.


Se vi har ju till och med fått till en uteplats som man kan använda och som vi njuter av. Vi längtar så till den något varmare årstiden då vi kan "flytta ut" igen. Förhoppningsvis kommer vi detta år att hinna med att lägga trädäck på uteplatsen. Trädäcket kommer då att höja nivån något vilket gör att vårt innegolv blir i samma höjd som utedäcket. De kommer att flyta ihop så att säga. Jag längtar redan.

Tack för att du titta in och välkommen åter!

Tjingeling!
5 comments:

tinajo said...

Ja jösses, nog har ni fått en hel del gjort ändå, så roligt att se utvecklingen! :-)

dianasdrömmar said...

Fint det blir :)

Rosita said...

Hej Anette,
hittade din blogg via Dianas drömmar. Tycker alltid det är skoj när hittar bloggar med svenska utlandsmammor. Min tvillingsyster bor i Sydney, Australien (jag åker dit om knappt två månader).

Jag driver en inspirationssajt med "Resor och utflykter med barn", både för upplevelser i vida världen och i sköna Sverige. Jag har också tema-intervjuer, för närvarande "Svensk mamma utomlands" som kanske kan intressera dig ;-) Om knappt en månad presenteras en svensk mamma i Australien (dock inte min syster). Kika gärna in.

Bästa hälsningar, Rosita
http://globetrottermamma.com

lotta said...

Oj så fint ni har gjort! Visst är det kul att titta tillbaka på gamla renoveringsbilder! Ni har fått till det jättefint! Kram Lotta

Lotta said...

Ni har verkligen hunnit långt och det är STOR skillnad! Allt tar också oftast mer tid än vad man tänkt sig. Ni fick ju gräva upp igen.

Det är jättefint Anette!!

KRAM!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...