Friday, 8 July 2011

Fönstren är på plats

Idag har de jobbat vill jag lova. Ja åtminstone ser det så ut och det är ju huvudsaken, eller hur? Idag när vi åkte för att titta så hade de satt in alla fönstren i hela huset. Tvättstugedörren var också på plats och likaså bakdörren på garaget. Dessutom hade de hunnit med att slå in nästan hela huset i "tegelfilm" (vet inte vad det kallas för). 
                            

Till vänster om entrédörren är vårt sovrum och till höger är TVrummet. Dessa fönster var en glad överraskning för mig. De ser så mycket bättre ut än hur jag tänkt mig. Själva mittenfönstret är stängt medan de två på sidan går att öppna. De öppnas/vevas ut i sidled de är dessutom färgade så att de skyddar något mot insyn.TV rummet inifrån.

Vårt sovrum

Vår ensuit. Handfat till vänster längs med väggen.
Här är det nya mindre köks-/matrumsfönstret. Tidigare var fönstret mycket större på höjden, nu har det kortats med 30 cm. Vilket gjort att man har höjt väggen med lika mycket (förståss!) Vi är supernöjda för nu kan vårt matbord gå in precis under fönstret och vi kan utnyttja den lilla fönsterbräda som finns. Där ska jag till jul ställa min adventsstake har jag redan planerat.
Fransk dörr (french door) i tvättstugan med
frostat glas.

Arbets-/gästrummet ligger vägg i vägg med tvättstugan.

Tjejernas badrum.

Lilltoan för litet folk!

Mamma, mamma titta jag sitter på toaletten!


Mamma, titta på mig med!

Emilys rum är helt inslaget i film.

Baksidan

Uteplatsen

Garagedörrarna är skjutdörr i glas.


Så där jag det var allt för denna gång. Många bilder blev det.
Trevlig helg på er alla!


9 comments:

Så Vitt Jag Vet said...

Nu får det verkligen storma och blåsa och ni kan bygga vidare inne.. Vad fint det redan ser ut !
Ha en skön helg !
Kraam
Sanne

A House With A View said...

Wow nu går det verkligen undan! När fönstren kommer på plats blir det så mycket mer färdigt!!! Superfint! Snyggt med de stora fönstren!! Kommer bli ljust och fint!!

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

Anette Ryan said...

Tack Sanne vi tycker också att det blir så fint. Det är ju inte alltid lätt att "göra hus på papper". Vi hade ingen katalog att gå efter eller så så vi har plockat ihop lite vad vi gillade. Men vi känner att det blir såå bra. Ha de!

Anette Ryan said...

Aka, vi hoppas det blir ljust med stora fönster. Svårt att säga i nuläget om det blir så när det är färdigt. HOppas. Vi håller våra tummar för det.

Jenny said...

Hej Anette!
Vad fint det blir, härligt med så stora fönster!

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kraam Jenny

Classic Style Blog said...

ojojo här har det hänt grejer minsann..KUL att se och gud så spännande /Marie

B is building a house said...

YAY! It's looking great!

I love your laundry door. Wish we had gone with that one instead of our sliding doors... They take up too much room :(

My man and I installed the foil wrap ourselves... prior to the bricklaying stage. We were so excited. It was a big thing for us :)

Have an amazing week.

B

Anette Ryan said...

Hej MArie! Kul att se dig här hos mig igen. Hört att du varit/är på semester. Hoppas (antar) du njuter det fina vädret, jag hört om ända hit. Visst går det undan nu :-)

Anette Ryan said...

Hi B! I know, it's sooo super exciting to see it all come together. The builder had put sliding doors in our laundry at first but during a meeting I said I was not a big fan of that type of door and than they suggested a french door. It gives you that extra space and it also opens up to out side which I love. They suggested clear glass but I changed that too, to the frosted. So happy with that, it lets light in but no one can see in.
Well done to the two of you for wrapping your house yourself!
What is happening to your hose on the outside atm?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...