Friday, 22 July 2011

Färgen på tegelstenarna

I morse kl. 9.00 hade vi möte med elektrikern. Vi gick igenom ritningarna och placerade alla uttag och strömbrytare där vi ville ha dem ihop med honom. Det var superkallt och regningt och vi höll på i över en timme. Så när vi var klara passade jag på att ta lite bilder på vad som händer runtom huset. Så mycket runtom huset lär inte hända idag för någon murare syntes inte till. Jag tror att han åkte hem igår vid lunch då regnet blev outhärdligt och byggplatsen är en lervälling.

Så här ser teglet ut när det blivit lagt några rader. Han håller på med väggen under matplatsfönstret och vårt sovrum. Svårt att säga hur det blir men jag tycker det ser helt ok ut än så länge, så det borde bara kunna bli bättre. Eller hur? La Trobe heter detta tegel vilket passar fint då det är i det området vi bor.
Allt man ser runtomkring huset är små travar av tegel. Man ser inte leras så himla bra på dessa bilder men jag vill lova att det är värsta lervällingen. Stövlarna sögs nästan fast när man gick upp till huset.


Trevig fredag!

5 comments:

Framgångsbyran said...

Härlig gegga!

Anette Ryan said...

Ja eller hur!? Ska släppa loss barnen där i helgen. Tror du man kan lägga dem i plastpåsar efteråt, kanske i bagageluckan så inte bilen blir kladdig? ;-)

A House With A View said...

Shit vad lerigt, haha, inte lätt att hålla rent inomhus med sådan lervälling utanför!! Men det ser ju jättebra ut på huset! Det växer fram ett resultat allt mer :)

Stoooooooor lördagskramiz från aka

Anette Ryan said...

Hej Aka! Shit är nog rätta ordet :-) Ännu så länge ser det förvånansvärt rent ut inne på cementgolvet men så har muraren bara jobbat en halv dag. Alla andra verkar "torka fötterna" innan de går in :-)
Tjejerna blev rejält geggiga i lördags när vi var där. Fick ta av allt nästan innan vi stoppa in dem i bilen igen haha.
Tjingeling!

Classic Style Blog said...

gegga mojja är kul :)å va kul det skulle vara att stå deä med gummistövlarna som suger fast i leras likosm :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...