Sunday, 23 February 2014

Smart halsbandsupphängning i klädkammaren

Långa halsband har jag några stycken men har inte haft någonstanns att ha dem. De har blivit liggande i en låda lite här och där eller så har jag stoppat dem i någon "gammal" smyckespåse för att de inte ska trassla ihop sig. Det har väll funkat men inte varit helt praktiskt kan man säga. Men så för ett tag sedan så såg jag en bild på Pintrest på smart förvaring av just halsband.

 Till det blågula varuhuset for jag och inhandlade dessa, krokar och en metallstång, för några futtiga dollar.
 Klädkammaren före...
 ...och efter!
Inget märkvärdigt alls men jag tycker att det var så himla smart. Hade precis nästan bestämt att vi skulle sätta upp ett par tre krokar som jag kunde hänga mina halsband på när jag såg ideen på Pintrest. Det är dessutom inte alls ofta jag kollar Pintrest längre, i början för flera år sedan var jag fast och beroende men nu är jag nästan aldrig där. Tänk vilken tur man kan ha ibland.

Hur förvarar du dina halsband och var?

Ha en fin start på nya veckan!

Tjingeling!


8 comments:

Maria said...

Jättefin förvaring!
Eftersom jag tillverkar mycket smycken själv, så har jag massor av halsband. Alltså verkligen MASSOR! ;)
Jag förvarar dem som man absolut INTE ska förvara dem. En del ligger i en trasslig röra i en korg... Men en del ligger i alla fall i smyckespåsar ;) En del ligger t o m i badrummet, där de verkligen inte ska ligga eftersom det inte är bra med fukt för kedjorna...
Hade en tanke om att sätta upp massa krokar och hänga smyckespåsarna på men... ja, det har inte blivit så ;)
Men kanske jag blev lite inspirerad av dig nu? ;) =)
Kram på dig vännen!
/Maria

Min plats i solen said...

Vad snyggt det blev Anette och vad bra att slippa trasslet (som det ju alltid tycks bli med långa halsband). Enkelt och snyggt.

Själv har jag mina halsband på krokar som döttrarna tillverkat i träslöjden samt på en gammal trädgårdskratta (av med träskaftet, borra hål i järnet och hänga krattan med pinnarna utåt). Perfekt för både smycken och nycklar. :)

Njut av din söndag Anette!♥

Kram Lotta

Fröken Tindra said...

Det blev ju jättebra! Innan vi fixade sovrummet hade jag dem på en "kroktavla" där. Det var en oval metalltavla med änglamotiv som hade krokar undertill. Men nu ligger halsbanden i en låda i sovrummet. och trasslar... Jag tror minsann att jag just fick en idé... Kan sätta samma lösning som din på insidan dörren till snedtaksvinden. Hmm... Tack för inspirationen!
Ha en fin vecka!
Kram!

Villa Ell said...

Så fiffigt! och jag som nyss blivit beroende av pinterest haha... jag letar efter inspiration till tvättstugan! hade du sett min tvättstuga så hade du blivit beroende av pinterest igen och leta inspo! heheheh!
Man skulle ju kunna hänga upp sjalar också för det har jag mer än halsband!
Hoppas att du har haft en härlig helg!
Kram Sandra

tinajo said...

Fiffigt! Jag har alla mina halsband liggandes i en trasslig hög... :-)

Anonymous said...

Fiffigt och SNYGGT! Halsbanden får lysa upp läckert! kram Sofia

A House With A View said...

Både snyggt och fiffigt! Praktiskt att ha halsbanden upphängda så där, det blir mer överskådligt. Jag har satt upp en knoppbräda i klädkammaren där jag hängt mina halsband.

Önskar dig en fin vecka!

Kramiz aka

Juliannie said...

Hej Anette!
Längesen jag tittade in hos dig, men det ska det bli ändring på för du har en supertrevlig blogg!
Jag hade också problem med förvaring av mina smycken och scarfs. Nu hänger de långa halsbanden på en galge i garderoben. Jag har skruvat i en massa s.k. vinkelkrokar, ca 10 på varje sida av galgen. Armband och korta halsband hänger på träpinnar som slagits i en skiva och den är placerad bakom en dörr. Scarfs hänger på korta gardinstänger i två rader, också bakom en dörr. Så nu har jag bra överblick på mina accessoarer :)
Hälsningar Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...