Tuesday, 4 February 2014

Platta paket, rörigt och väldigt mycket skruvande

I går var mannen och jag till Ikea. Vi hade en lång lista men det extra djupa Billyskåpet som vi ska ha fanns inte idag heller. Det är andra försöket! Men vi fick med en del annat istället. Kanske tur att skåpen ändå inte fanns för nu blev ett annat projekt nästan helt klart istället. Vi hade nämligen inte fått in allt i bilden vid ett och samma tillfälle.

 Så just nu ser det ut så här hemma hos mig i några av rummen där jag håller till och skrivar så handen är alldeles skinnflådd.


 Hur mycket småpryttlar behöver man för att sätta ihop en byrå? Miljoner typ!!
 Bra utgångsläge!
 När man ingen förvaring har längre så ser det ut så här i ett annat rum. Kanske hinner jag få in det i lådor i morgon? 
 Mer skräp!
En liten del av det färdiga resultatet. Själva "stylandet" är ännu inte klart. Har bara skruvat och skruvat idag. Nästa steg är att stoppa in alla saker på rätt plats och säkert upptäcker jag då att det behövs någon förvaringslåda här och där eller något liknande som då måste införskaffas. Men det är skönt att det mesta är gjort och att det kan bli ordning och reda på storfias rum snart.
Återkommer med fler bilder i morgon på det färdiga projektet (hoppas det).

Tjingeling!


3 comments:

A House With A View said...

Ja gud vad drygt med alla ting som ska skruvas ihop, jag blir galen på sådant :) Här hemma är det makens jobb att pula ihop möbler från Ikea, han får alltid i uppdrag att göra sådant jag har för lite tålamod till, haha :)

Många kramar aka

Bodil Morse said...

Ha ha, ja, alltid en massa skruvande när man har varit och handlat på IKEA. Men vad gör man inte? Ser ju fint ut och skönt med förvaring.
Ska bli kul att se hur det blev i rummet.
Här ringde de precis från skolan ätt det är ingen skola idag, snödag, det har snöat en hel del och det snöar fortfarande. Så det blir inget jobb eller skola idag. Så nu blir det att hitta på pyssel projekt.
Ha det så bra!
Kram Bodil.

Snäckskalsdalen. said...

Oh, Malm är väl dom byråerna som jag tycker är bland det finaste IKEA har! Det kommer att bli jättefint när det är klart.

Här i gamla Sverige kan vi se lagerstatus på nätet om varor vi vill köpa, så slipper man åka i onödan. Men ibland vill man ju åka i alla fall.

Vilka jättesöta skolkläder flickorna har. Det är något som borde införas i vårt land också. Skulle ta udden av märkeshetsen som råder bland barnen.

Och utemöblerna är ju så jättefina! Flott blev det!

Agneta kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...