Thursday, 20 February 2014

På tu man hand bland 30.000 andra

Hej igen!
Det blev visst lite paus i bloggandet, oväntad och oplanerad paus. Tiden bara rann iväg och jag har egentligen massor att blogga om. Fast jag har nog mest lagat mat denna vecka känns det som. Mina två kokböcker från förra inlägget har massor med gott.
Men så till vad som höll mig från att laga mat förra helgen. Vi var ju i Melbourne för att gå på konsert samt sova över, inget vi gör speciellt ofta alls. Det var hit vi skulle AmiiPark Stadium som är en nybyggd fotbollsstadium, så häftig att titta på måste jag säga, gillar fotbollslooken.
Vi som haft kanonväder och varmt väldigt länge fick oss vår (nästan) första störtskur på sena eftermiddagen precis när vi skulle lämna hotellet för att gå och äta en tidig middag. Väl förberedda hade vi regnjackor som vi senare inte behövde alls. Det blev en toppenkväll på många sätt.
Först ut var Hunters & Collectors, ett Aussie band men vi missa nästan allt av dem.
Så kom han då äntligen ut staxt efter klockan åtta och sedan höll han i gång i 3,5 timmar, vilket är ovanligt på flera sätt men framför allt för att vi har en gräns för utomhus "oljud" och den går klockan 23. Men vem bryr sig en kväll som denna!

 Vi satt inte lika nära som förra året när han var här men jag tror att det var bättre i år. Filmdukarna var helt otroligt bra, kvaliteen var snudd på 3D. Titta på bilden här under så förstår ni kanske. Han kom nästan ut ur duken så man glömde liksom bort att han faktiskt var den "lilla myran" på scenen.

Sista låten spela han själv, helt akustiskt och utan band. Magiskt! 
Någon tyckte vi gick ofta och såg Springsteen och visst är det ofta om man tänker sig att det var i mars förra året som vi sist såg honom. Men innan dess var det 10 år sedan han var i Australien sist. Inte hade vi trott att han efter förra året skulle komma tillbaka så snart. Till Sverige kommer han ju i stort sett varje år. I alla fall så har han haft konsert varje gång min man varit där på besök och det är väll 4 gånger de senaste 10 åren?!
En underbar avslutning på en skön lördag. Söndagen inleddes med lång sovmorgon och brunch som följdes av lite innerstads shopping. Sedan åkte vi "ut på landet" för att hämta upp våra tjejer som också haft en jättehärlig helg.

Tänk så skönt att alla hade det bra på var sitt håll!

Tjingeling!6 comments:

Villa Ell said...

Wow vilken konsert, nästan så det såg ut som han var på väg ur min data hehe..
Så härligt att få en helg på tu man hand (ok alla andra hihi) och att tjejerna också har haft en bra helg är ju så skönt! Ibland tror jag man behöver en liten paus från varandra, få lite energi och andas lite (ok i alla fall jag)
Nu har ju inte jag följt dig från början är din man från också från Sverige?? (tänkte på det när du skrev att han vari Sverige på besök)

ha en fin dag
Kram Sandra

Bodil Morse said...

Wow, the king of rock!
Himla kul ni hade och vilka läckra bilder du tagit av honom.
Skönt att ha lite vuxentid, det behöver man. Jag vet faktiskt inte när vi hade det sist, haha
Varnånstans var flickorna?
Fräck arena ni var i.
Så du menar att efter klockan 23.00 får det inte föras nåt högt ljud? Varför det? Intressant!
Förresten Matilda har fått brevet från din dotter. Hon blev såååå glad brev ända från Australien. Hon tyckte så himla mycket om korten med australienska djur, hon ska visa dem för hennes klass. Nu ska vi knåpa ihop ett brev på svenska, haha
Ha det fint!
Kramar Bodil.

Maria said...

Alltså.... WOOOOW! =)
Läckert! Häftigt ställe, och coola bilder!
Och vad härligt för dig och mannen att få lite tid på tu man hand, det är ni väl värda! Kul för döttrarna också att sova över på annat håll, gissar jag? ;) :)
Tack för att du delar med dig av dina fina bilder!
Kram vännen!
/Maria

Min plats i solen said...

Härligt Anette! Och vilka fina bilder, roligt att få vara med på ett lite hörn och uppleva genom dina bilder. Förstår att ni hade en toppenkväll och det är något visst att gå på konsert och lyssna till en favorit. Vårt besök på Robbie Williams konsert på Ullevi i somras kommer jag bära med mig länge, länge. Vilken kväll!

Ta hand om er!♥

Kram Lotta

Fröken L said...

Vilken fantastisk arena och Springsteen som är så bra. Och snygg :-)

Kram Linda

Bokcaféet i byn said...

Vilket härligt inlägg! Underbara foton, förstår att den konserten var magisk! Mysigt med hotellövernattning och middag och frukost etc. I vår ska mannen och jag se till att komma iväg på en afternoon tea! Har fått det i present av vänner och ska se till att det blir av!
Må så gott!
Kram Anna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...